Bucătăria restaurantului este un factor important în succesul afacerii tale

11/04/2022
de catre Sorina Altiparmak

În ultima perioada ne-am schimbat foarte mult obiceiurile alimentare și de băut. Mânâncăm mai mult la restaurant și petrecem timp cu o băutură, nu doar pentru a fi săturați, ci pentru a ne bucura de gust, pentru a socializa.

Oamenii de afaceri au devenit conștienți de faptul că restaurantele trebuie să ofere gust, igienă și servicii care să conecteze oamenii de spațiile lor. Pentru aceasta, în primul rând, restaurantele au fost reamenajate și concepute pentru a oferi confort clienților. Adesea, primul lucru pe care oamenii îl fac atunci când intră într-un loc este să facă o fotografie și să o distribuie pe rețelele de socializare prin marcarea locației, ceea ce i-a determinat pe proprietarii de restaurante să creeze spații în care clenții să-ți potă face fotografii.

Schimbarea nu s-a limitat la designul de spațiu fotografic. Angajații restaurantelor au început să-și întâmpine clienții în uniforme curate și plăcute. Ulterior, prezentările preparatelor au atins dimensiuni diferite. Pe măsură ce prezentările de alimente au atras atenția, bucătarii au încercat să creeze de fiecare dată un nou festin vizual. Astfel, bucătarii au creat arome interesante adaptând alimentele din diferite țări la propriile culturi.

Deși proprietarii obișnuiau să ofere bucătărilor o suprafață mică de lucru pentru a pregăti farfurii delicioase, condițiile de astăzi necesită bucătării mai ergonomice, secvențiale și amenajate profesional. De fapt, deși majoritatea încearcă să încadreze întreaga bucătărie în secțiunea mică rămasă după proiectarea părții vizibile a spațiului, acest lucru are un impact negativ asupra costurilor și satisfacției clienților.

Așadar, restaurantele care organizează nu doar partea pe care o vede clientul, ci și partea de bucătărie pentru ca eroii invizibili ai locului să fie mai eficienți, câștigă un loc de succes și permanent în sectorul HoReCa.

Bucătăria restaurantelor se adaptează și ea la schimbare

În afară de partea pe care o văd clienții, spațiul în care se pregătește mâncarea, adică bucătăria restaurantelor, trebuie să țină pasul cu schimbarea.

În timp ce întreprinderile mici care se pot descurca cu echipamente de bucătărie de uz casnic și spații de lucru mici, întreprinderile mari care deservesc zeci de clienți în fiecare zi au nevoie de un spațiu de lucru mare și echipamente profesionale pentru a ușura pregătirea preparatelor culinare.

În bucătăriile mari, care trebuie să servească diferite feluri de mâncare la sute de oameni în același timp, lucrul echipei în unitate și flux tehnologic trebuie să fie foarte bine organizate.

Linie de gătit profesională – Atunci când ai nevoie ca echipamentele dintr-o bucătărie profesională să acopere majoritatea necesităților și să optimizeze la maxim fluxul de lucru este necesar să amenajezi o linie de gătit profesională. O astfel de unitate conține o gamă de utilaje HoReCa cu design unitar, funcțional și care se îmbină perfect.

La Ideal Inox găsești 3 tipuri de linii profesionale de gătit adecvate pentru diferite volume de lucru sau număr de clienți. Toate aceste linii profesionale de gătit contribuie la eficientizarea fluxului de lucru, punând accent pe calitate.

Vizionează pe site-ul idealinox.ro modelele de aparate profesionale ce compun Linia 630, Linia 700 sau Linia 930

Comentarii

Nici o postare găsită

Adaugă un Review