Care sunt utilajele profesionale de care este nevoie pentru echiparea unei linii de autoservire?

16/03/2022
de catre Sorina Altiparmak

Pentru compunerea unei linii de autoservire este nevoie de mai multe echipamente HoReCa și accesorii ce contribuie la o echipare completă și la un flux optim. Majoritatea acestor echipamente pot fi realizate pe comandă, în funcție e dimensiunile spațiului de care dispui. Printre principalele utilaje profesionale necesare echipării unei linii autoservire se numără:

1) Bain marie linie autoservire

Acesta este tipul de echipament profesional necesar pentru alcătuirea unei linii de autoservire. Ideal Inox îți oferă opțiunea de a realiza o vitrină bain marie la comandă, conformă cu dimensiunile spațiului existent. Acest tip de echipament este construit din inox și prezintă spațiu de depozitare, precum și termostat. I se poate adăuga cu ușurință un drum pentru tăvi. Poți opta de asemenea, pentru opțiune de bain marie cu cadru de lemn.

2) Salad bar

Un salad bar este o unitate de servire la rece, ce menține salatele la temperaturi cuprinse între 2 și 8 grade. Poți găsi numeroase versiuni de salad bar din inox, ce dețin spațiu de depozitare și pot fi echipate cu bare port tăvi. Ca și în cazul unităților bain marie și modelele de salad bar pot fi fabricate exclusiv din oțel inox sau pot avea cadru de lemn.

3) Vitrină frigorifică

Acest tip de unitate HoReCa este deosebit de util pentru etalarea diferitelor produse și meniuri. Vitrinele frigorifice prezintă construcție din inox, geam protector, termostat și până la 8 zone de depozitare. Se pot realiza inclusiv pe comandă, cu dimensiuni conforme indicațiilor tale.

4) Unitate de servire neutră

Acest tip de echipament este fabricat din inox și placat cu lemn, prezintă spațiu de depozitare deschis, geam și suprafață plană din inox pentru etalarea alimentelor și meniurilor. Și acest tip de mobilier poate fi realizat pe comandă.

5) Mese calde și mese reci pentru autoservire

Acest tip de unități realizate din inox sunt utile atunci când se dorește menținerea mâncărurilor la anumite temperaturi (fie ridicate, fie scăzute). O unitate masă caldă prezintă o suprafață plană și spațiu de depozitare, ambele încălzite. O unitate masă rece autoservire prezintă o suprafață plană și spațiu de depozitare la temperaturi scăzute. Ambele tipuri de echipamente pot fi realizate pe comandă.

6) Accesorii autoservire

Printre principalele accesorii se numără drumul de tăvi, ce se poate monta pe diferite echipamente (bain marie, salad bar, vitrine), tăvi inox compartimentate pentru diferite ingrediente, unitate casă de marcat din inox sau placată cu lemn, precum și modele de unități pentru tacâmuri și pâine.

Beneficiază de o amenajare eficientă a liniei de autoservire!

La Ideal Inox găsești, de asemenea și linii autoservire placate cu MDF vopsit și marmură. Aceste linii sunt alcătuite dintr-un utilaj bain marie, un salad bar, o unitate încasare și o unitate pentru tacâmuri și pâine. Poți opta pentru mai multe versiuni de design: placare cu mozaic, cu piatră naturală sau cu inox auriu.

În plus, beneficiezi de schițe de proiectare prezentate 3D, care îți prezintă versiuni ideale de amenajare și utilare a unei linii de producție. Aceste proiecte sunt realizate de către designeri cu experiență și te pot ajuta să optimizezi fluxul unei linii de autoservire înainte să fie amenajată fizic. Economisești astfel timp și bani, iar eventualele erori de amenajare pot fi corectate. Contează astfel pe ajutorul oferit de Ideal Inox!

Comentarii

Nici o postare găsită

Adaugă un Review