Descoperă ce echipamente și utilaje HoReCa sunt necesare pentru a deschide o cofetărie sau o patiserie de succes!

16/03/2022
de catre Sorina Altiparmak

A-ți urma visul și a crea mediul în care să te dezvolți pe plan profesional poate fi și o oportunitate de succes. Atunci când dorești să-ți deschizi o cofetărie sau o patiserie este important să investești în echipamente HoReCa de calitate, pentru a obține cele mai creative și gustoase produse. La Ideal Inox găsești o gamă diversificată și completă de utilaje profesionale pentru cofetărie, ustensile și echipamente de cea mai bună calitate.

Dotarea unui laborator de cofetărie necesită investiții, însă atunci când alegerile se bazează pe informații clare despre produse și pe o ofertă variată, efortul financiar va fi pe deplin răsplătit. Iată câteva utilaje profesionale de bucătărie de care ai nevoie pentru un atelier de cofetărie:

1. Mixer profesional planetar

Acest tip de aparat este utilizat pentru amestecarea optimă a aluatului și a diferitelor ingrediente. Vasul detașabil este fabricat din inox de cea mai bună calitate. Pe site-ul Ideal Inox găsești modele de capacități diferite, de la 10 litri, până la 20 de litri.

2. Malaxor patiserie

Alege un model de malaxor profesional ideal pentru atelierul tău de cofetărie și patiserie. Există numeroase modele de capacități și dimensiuni variate. Toate aceste versiuni de malaxor patiserie sunt prevăzute cu capac de protecție și bol din oțel-inox.

3. Cuptor profesional patiserie

Pentru coacerea produselor de patiserie sau cofetărie există mai multe game de cuptoare patiserie disponibile. Poți alege varianta de cuptor cu gaz, controlat termostatic și prevăzut cu geam dublu, șasiu din oțel și capacitate de 4, 6 sau 10 tăvi. Există de asemenea, versiunea de cuptor patiserie electric, de capacitate mare (20 sau 40 tăvi), prevăzut cu control digital.

4. Vitrină prăjituri

Pentru o expunere sau păstrare optimă vei avea nevoie de vitrine prăjituri. Aceste echipamente mențin o temperatură cuprinsă între 2 și 8 grade, afișată digital. Acestea dispun de ușă glisantă din sticlă, iluminare interioară și 2 rafturi. Poți alege versiuni de vitrină orizontală cu geam drept sau geam curbat.

5. Frigidere și vitrine frigorifice

Menținerea produselor de cofetărie și patiserie la o temperatură adecvată este esențială. Poți să alegi frigidere sau chiar vitrine verticale prevăzute cu ușă cu geam temperat și cu încuietoare. Pentru fiecare dintre modelele prezentate găsești afișate caracteristicile tehnice, dimensiunea și greutatea.

6. Alte echipamente și accesorii

În funcție de afacerea ta, pe site mai poți găsi diferite echipamente utile într-o bucătărie de cofetărie, precum formatoare aluat, tăietoare sau diferite accesorii necesare pentru optimizarea fluxului de lucru. Printre acestea se pot număra mese de lucru inox, cărucioare inox, tăvi sau diferite ustensile pentru prepararea produselor de cofetărie și patiserie.

Alege proiecte de amenajare creative pentru optimizarea randamentului de lucru!

Pe lângă utilaje profesionale HoReCa, Ideal Inox îți oferă și proiecte de amenajare și utilare a cofetăriei sau patiseriei. Acestea sunt proiecte de design interior, prezentate sub formă de schițe 3D interactive. Poți vizualiza astfel cum va arăta cofetăria ta ideală înainte de începerea amenajării propriu-zise. Se pot modifica culorile, amplasamentul, diferitele detalii și se pot corecta eventualele erori.

Economisești astfel timp, bani și vei avea un proiect de cofetărie sau patiserie, unde păstrezi un flux de lucru optim, ergonomic și un design conform preferințelor tale. Contează astfel pe soluțiile oferite de Ideal Inox pentru amenajarea și echiparea cofetăriei tale!

Comentarii

Nici o postare găsită

Adaugă un Review