Optimizează-ți bucătăria profesională cu ajutorul unor servicii de proiectare 3D interactive!

11/04/2022
de catre Sorina Altiparmak

Pentru a avea cel mai bun randament într-o bucătărie profesională este nevoie de amenajarea ergonomică și unitară a echipamentelor HoReCa și a spațiului de servire. Acest lucru se poate realiza cu ajutorul unor soluții ingenioase de proiectare 3D, ce respectă cele mai riguroase norme de flux tehnologic și de igienă. Imaginea afacerii tale contează, mai ales în ochii clienților, astfel că este important să beneficiezi de un spațiu interior atrăgător și ergonomic în același timp.

Atunci când ai nevoie de amenajarea noului spațiu de lucru sau dorești optimizarea celui existent, poți conta pe serviciile de proiectare 3D oferite de Ideal Inox. Proiectele iau forma unor schițe interactive a incintelor de lucru, ce sunt vizualizate tridimensional. Proiectul ține cont de alegerea echipamentelor HoReCa necesare fiecărui tip de bucătărie profesională, precum și de amenajarea acestora ținând cont de ergonomie și norme de siguranță.

Cum se realizează un proiect 3D pentru o bucătărie profesională HoReCa?

Serviciul de proiectare 3D oferit de Ideal Inox este realizat de către designeri specializați în proiectarea diferitelor interioare, mai ales cele din domeniul HoReCa. Astfel de proiecte se adresează în primul rând proprietarilor de restaurant, bistro, bar, cafenea, fast-food, pizzerie, patiserie, carmangerie sau autoservire.

În primul rând este nevoie de echiparea unor astfel de centre cu utilaje profesionale adecvate.

În al doilea rând, aceste utilaje trebuie să fie amplasate ergonomic, astfel încât să îmbunătățească fluxul de lucru și să contribuie la oferirea de servicii și produse de calitate clienților. Asocierea și amenajarea corectă a echipamentelor HoReCa este esențială pentru buna funcționare a bucătăriei profesionale și ușurarea muncii personalului. Poți beneficia de cele mai bune soluții de proiectare specifice spațiului tău.

Etapele prin intermediul cărora se realizează un proiect 3D sunt următoarele:

  • Realizarea măsurătorilor la fața locului. În cazul în care deții un releveu nu mai sunt necesare măsuratorile la locație.
  • Stabilirea echipamentelor necesare activității
  • Realizarea proiectului 3D personalizat
  • Simularea 3D a interiorului incintei
  • Efectuarea de ajustări și corectări
  • Acceptarea proiectului din partea proprietarului

În funcție de profilul afacerii tale, pentru proiect se va ține cont de utilajele ce vor fi folosite, de spațiul existent, se va realiza un plan de amenajare pentru echipamentele HoReCa, dar și pentru diferitele instalații electrice, termice etc. În proiectare se va ține cont bineînțeles și de preferințele tale. În final vei vizualiza o prezentare completă a proiectului printr-o simulare 3D în unghiuri fotorealiste.

Profită de avantajele oferite de serviciul de proiectare 3D a bucătăriei profesionale!

În cadrul prezentării proiectului vei putea vizualiza toate zonele schițate, cu echipamentele aranjate la locul lor, în culorile alese și din diferite unghiuri. Vei putea vedea cum arată în ansamblu interiorul amenajat, dar și în detaliu, din apropiere. După o primă evaluare se pot aduce modificări, se pot face corecturi, ajustări, astfel încât proiectul să fie 100% funcțional și atractiv înainte de începerea lucrărilor de amenajare. În acest fel, creezi imaginea optimă, cu ajutorul căreia afacerea ta se va prezenta în fața clienților.

Există numeroase avantaje oferite de serviciile Ideal Inox de proiectare 3D:

  • Beneficiezi de schițe realizate de către designeri cu experiență
  • Economisești timp prețios
  • Economisești costuri, evitând eventualele erori de proiectare
  • Beneficiezi de un proiect 3D personalizat
  • Proiectarea ține cont de normele de siguranță și de igienă în vigoare
  • Beneficiezi de un design funcțional și deosebit
  • Vizualizezi proiectul din diferite unghiuri printr-o reprezentare fotorealistă

În acest fel, ai la dispoziție o modalitate eficientă și chiar economică de a vizualiza cum ar putea arăta restaurantul, barul sau bucătăria ta profesională cu toate utilajele amenajate și în decorul pe care îl dorești. Beneficiază de proiectul ideal pentru succesul afacerii tale!

Beneficiază de soluții ergonomice de amenajare și utilare a bucătăriei profesionale!

Comentarii

Nici o postare găsită

Adaugă un Review