- 18%

 Aparat fiert paste, Ideal Inox, Linia 630

00057999
00057999

Aparat fiert paste de banc, constructie inox, termostat pentru reglaraea temperaturii 30-120 * C, robinet pentru scurgerea apei, supapa, picioare reglabile pe inaltime.

Model: CLR.TC.6ME400
        00057999
Dimensiuni mm (Lxlxh): 400x630x300

Dimensiuni cos mm: 135x105x160
Nr. cosuri: 4
Capacitate l: 8 
Greutate Kg: 19
Gross m3: 0.10 

Putere kW: 6
Alimentare: 400V, 3~60Hz

BarCode
Brand 1:
Turhan Celik
Gross Kg:
19
Putere kW:
6
Dimensiuni mm:
400x630x300
Alimentare:
400V, 3~, 60Hz
740.00  + TVA
645.00  + TVA
610.00 
Discount: 130.00  (18%)
+
Precomandă Adaugă la Favorite

Descriere

Cum se fierb pastele la apartul de fiert paste oferit de Ideal Inox?

Când apa ajunge la temperatura de fierbere, adăugați pastele și amestecați continuu în primele două minute și din timp în timp până la terminarea procesului de fierbere. După ce strecurați pastele prin simpla ridicare a cosului, gustați dacă sunt gătite după preferința dvs.

Daca pastele sunt "al diente", vor avea o dunga fină alba în mijloc. Dacă vă plac pastele puțin mai moi, lăsați-le să se mai fiarbă încă un minut sau două.

Nu adăugați ulei în apa în care sunt fierte pastele. Deși mulți oameni cred că aceasta este o soluție bună, uleiul va face pastele mai alunecoase, astfel că nu se vor amesteca bine cu sosul pregătit.

Aceste aparat profesional asigură prepararea rapidă a pastelor, dar pot fi folosite și pentru orez, legume etc.

  • Coșurile sunt din otel inoxidabi, ASI 304

Folosirea unui bolitor de paste profesional poate aduce mai multe avantaje pentru afacerile din industria alimentară. Iată câteva dintre acestea:

  • Eficiență și economie de timp: Bolitoarele profesionale Ideal Inox sunt proiectate să încălzească apa rapid și eficient, ceea ce reduce timpul de așteptare pentru începerea procesului de gătire. Acest lucru poate fi deosebit de util într-o bucătărie de restaurant sau fast food unde timpul este o resursă prețioasă.
  • Capabilitatea de a găti mai multe porții de paste simultan: Bolitoarele de paste profesionale sunt de obicei mai mari decât cele destinate utilizării casnice și au o capacitate mai mare de a găti mai multe porții de paste simultan. Aceasta înseamnă că puteți pregăti mai multe mese într-un timp mai scurt, ceea ce poate fi util într-un mediu comercial aglomerat.
  • Controlul precis al temperaturii: Bolitoarele profesionale Ideal Inox au un control precis al temperaturii, astfel încât apa poate fi încălzită la temperatura perfectă pentru gătitul pastelor. Acest lucru ajută la obținerea unei texturi perfecte a pastelor și la evitarea supra-gătirii sau sub-gătirii acestora.
  • Ușurința în utilizare: Bolitoarele profesionale Ideal Inox sunt proiectate să fie ușor de utilizat și de întreținut. De asemenea, acestea sunt ușor de curățat și de întreținut, ceea ce ajută la menținerea igienei bucătăriei.
  • Durabilitate: Bolitoarele de paste profesionale sunt construite pentru a rezista utilizării constante într-un mediu comercial sau industrial. Acestea sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, inox, care le face mai rezistente la uzură și la coroziune.

Utilizarea unui bolitor de paste profesional Ideal Inox poate aduce mai multe avantaje pentru afacerile din industria alimentară, inclusiv eficiență, economie de timp, capabilitatea de a găti mai multe porții de paste simultan, controlul precis al temperaturii, ușurința în utilizare și durabilitatea.

 

Îți recomandăm și: