- 17%

 Bain Marie de banc, Ideal Inox, Linia 630

00058347
00058347

Bain marie de banc, capacitate tava tip gastronom 1x1/2-150+ 1x1/3-150, constructie inox, termostat de siguranta, temperatura reglabila 30-120*C, robinet de scurgere a apei, picioare reglabile pe inaltime.

Model: CLR.TC.6SE400
        00058347
Dimensiuni mm (Lxlxh): 400x630x300 
Gross Kg: 17 
Gross m3: 0.11 
Putere kW: 2.5
Alimentare: 230V~50Hz

* Nu include gastronoamul sau capacul de gastronom

BarCode
Brand 1:
Turhan Celik
Gross Kg:
17
Gross m3:
0.11
Putere kW:
2.5
Dimensiuni mm:
400*630*300
Alimentare:
230V~50Hz
493.00  + TVA
430.00  + TVA
407.00 
Discount: 86.00  (17%)
+
Precomandă Adaugă la Favorite

Descriere

Un Bain Marie de banc, cum este modelul Ideal Inox din Linia 630, este un echipament esențial în bucătăriile profesionale, în special în domeniul HoReCa (hoteluri, restaurante, catering). Acesta este utilizat pentru încălzirea și menținerea la temperatură a diferitelor preparate și alimente, în special cele care necesită o temperatură constantă și delicată.

Acest tip de echipament este des folosit pentru:

Topirea Delicată: Bain Marie-ul este ideal pentru topirea ciocolatei sau a altor ingrediente delicate care necesită o temperatură constantă și scăzută pentru a evita supraîncălzirea sau arderea.

Prelucrarea Produselor Lichide: Pentru preparate lichide precum sosuri, creme sau glazuri, un Bain Marie asigură o încălzire uniformă și controlată, evitând formarea de cocoloașe sau supraîncălzirea.

Menținerea la Temperatură: În industria alimentară, este important să se mențină anumite preparate la temperaturi optime pentru servire. Un Bain Marie poate fi folosit pentru a menține calde supele, sosurile sau alte feluri de mâncare pregătite în prealabil.

Dezghețarea Alimentelor: Pentru a dezgheța alimente într-un mod sigur și uniform, un Bain Marie poate fi folosit pentru a evita riscul de dezvoltare a bacteriilor sau deteriorarea calității alimentelor.

Servirea Bufetelor: În cadrul evenimentelor sau restaurantelor care oferă bufete, un Bain Marie poate fi utilizat pentru a menține preparatele calde și proaspete pentru clienți.

Prelucrarea Produselor Sensibile: Alimentele care sunt sensibile la temperaturi ridicate pot fi prelucrate într-un mod sigur într-un Bain Marie, evitând astfel deteriorarea lor.

În concluzie, un Bain Marie de banc, precum cel din Linia 630 de la Ideal Inox, este un instrument versatil și indispensabil în bucătăriile profesionale, asigurând încălzirea și menținerea la temperatură a preparatelor într-un mod controlat și eficient.

Bain Marie-ul de banc de la Ideal Inox, din Linia 630, poate fi depozitat în mai multe moduri în funcție de necesitățile dvs. și de spațiul disponibil în bucătărie.

Suport Inox Special: Dacă doriți să aveți o organizare mai eficientă și să economisiți spațiu, puteți opta pentru un suport inox special creat pentru depozitarea Bain Marie-ului. Acest suport este proiectat pentru a se potrivi perfect cu dimensiunile și specificațiile Bain Marie-ului din Linia 630, asigurând stabilitate și acces ușor.

Masă Inox: Dacă preferați sau aveți deja o masă inox în bucătărie, puteți depozita Bain Marie-ul pe aceasta, alături de alte echipamente din Linia 630. Aceasta poate fi o opțiune practică dacă aveți spațiu suficient pe masa pentru a organiza echipamentele în mod eficient.

Indiferent de modul în care alegeți să depozitați Bain Marie-ul, asigurați-vă că acesta este plasat într-un loc accesibil și sigur, iar spațiul din jur să faciliteze operarea și întreținerea corectă a echipamentului. Decizia privind modul de depozitare poate varia în funcție de designul bucătăriei dvs. și de preferințele personale în organizarea spațiului de lucru.

Îți recomandăm și: