- 31%

 Aragaz profesional cu 3 focuri, Ideal Inox, pe suport, Gaz Natural

00062714
00062714

Masina de gatit cu trei focuri pe suport neutru deschis, constructie inox, termocupla, fiecare arzator functioneaza independent. 

Model: CLR.BY.G40326
        00062714             
Dimensiuni mm (Lxlxh): 1200x500x850
Consum m3/h: 2,40
Putere Kw: 3x7
Greutate Kg: 49
Alimentare: Gaz Natural

BarCode
Brand 1:
BAYSAN
Gross Kg:
49
Putere kW:
3x7
Dimensiuni mm:
1200x400x850
Alimentare:
Gaz natural
715.00  + TVA
578.00  + TVA
495.00 
Discount: 220.00  (31%)
+
Precomandă Adaugă la Favorite

Descriere

Utilizarea unui aragaz profesional cu 3 focuri, precum modelul Ideal Inox pe suport, cu alimentare pe Gaz Natural, în medii precum fast-food-uri, restaurante sau servicii de catering, aduce mai multe beneficii și avantaje. Iată câteva dintre acestea:

Eficiență în gătit: Acest aragaz profesional pe gaz dispune de trei focuri independente, ceea ce permite pregătirea simultană a mai multor feluri de mâncare sau a unor cantități mai mari de mâncare într-un timp mai scurt. Aceasta este o caracteristică esențială în mediile cu volum mare de producție, precum restaurantele aglomerate sau evenimentele de catering.

Flexibilitate culinară: Fiecare arzator funcționează independent, ceea ce înseamnă că puteți ajusta intensitatea flăcării sau chiar tipul de gătire pentru fiecare arzator în parte. Acest lucru vă permite să pregătiți diferite feluri de mâncare care necesită niveluri diferite de căldură sau tehnici de gătire variate.

Economie de spațiu: Dimensiunile aragazului, împreună cu suportul neutru deschis, sunt proiectate să ocupe un spațiu cât mai mic în bucătărie. Aceasta înseamnă că puteți beneficia de capacitatea de a găti pe mai multe focuri fără a sacrifica prea mult spațiul disponibil.

Compatibilitate cu gazul natural: Faptul că acest aragaz este alimentat cu gaz natural poate fi un avantaj în zonele unde această resursă este disponibilă, deoarece gazul natural este adesea mai eficient din punct de vedere energetic și mai puțin costisitor decât alte surse de energie.

Potrivire pentru volumul mare de producție: Datorită capacității sale de a găti pe trei focuri independente, acest aragaz pe gaz este potrivit pentru bucătării care servesc un volum mare de clienți sau participanți la evenimente.

În general, utilizarea unui aragaz profesional cu 3 focuri în medii precum fast-food-uri, restaurante și catering poate contribui la eficiența operațională, la diversificarea meniului și la menținerea standardelor de calitate în bucătărie.