Filtrează

Cuptor covrigi

Alege un cuptor pentru covrigi profesional la pret de producator!

Pentru ca o covrigărie să ofere produse de calitate și să fie competitivă, aceasta trebuie să investească în cuptoare covrigi moderne și fiabile. La Ideal Inox găsești modele de cuptoare pentru covrigi construite din oțel inox rezistent și dotate cu elemente moderne, ce contribuie la obținerea rapidă a unor covrigi cu o coacere perfectă.

Poți alege un model de cuptor de covrigi echipat cu bandă transportatoare și cu panou de control ce funcționează pe bază de microprocesor digital. Cu ajutorul afișajului electronic al panoului de control se poate regla temperatura de coacere precum și viteza benzii transportatoare din inox. Timpul de coacere este reglabil între 1 și 60 de minute.

Ușa frontală este prevăzută cu geam termorezistent, care permite supravegherea produselor din interiorul cuptorului. Ai la dispoziție de asemenea, informații despre caracteristicile tehnice ale modelului de cuptor pentru covrigi, precum dimensiunea, greutatea, puterea sau capacitatea acestuia.

Poți cere o ofertă de preț completând formularul disponibil pe site. Orice model de cuptoare covrigi poate fi livrat oriunde în București sau în țară în maxim 48 de ore.

Nu exista produse in aceasta sectiune