- 18%

 Robot profesional taiat legume, preparat humus, Ideal Inox, 5 Kg, ECO

00063173
00063173

Robot bucatarie, constructie inox, bol detasabil, lama inox. Folosit la taierea legumelor, la prepararea sosurilor ori humusului.

Model: CLR.SM102- ECO
       00063173
Dimensiune bol: 260x140
Capacitate bol: 5 kg
Dimensiune mm (Lxlxh): 290x530x330
Putere kw: 0.37
Greutate Kg: 9
Alimentare: 230V~50Hz

BarCode
Brand 1:
Super Mikser
Gross Kg:
9
Putere kW:
0.37
Dimensiuni mm:
290X530X330
Alimentare:
230V~50Hz
239.00  + TVA
199.00  + TVA
195.00 
Discount: 44.00  (18%)
+
Precomandă Adaugă la Favorite

Descriere

Uneltele si echipamentele de bucatarie sunt esentiale pentru eficienta si calitatea procesului de preparare a alimentelor in diverse medii gastronomice. In acest context, robotul profesional de taiat legume si preparat humus devine un partener indispensabil pentru diferite tipuri de afaceri din industria alimentara.

Cu o constructie solida, acest robot de bucatarie este proiectat pentru a rezista intr-un mediu solicitant, oferind durabilitate si igiena. Cu un bol detasabil si o lama din otel inoxidabil, acest robot asigura o functionare fiabila si o performanta consistenta in bucatarii profesionale.

Utilitatea sa versatila il face potrivit pentru mai multe aplicatii:

Taierera Legumelor: Cu capacitatea sa de a taia si prelucra legumele intr-un timp scurt si cu o precizie ridicata, acest robot profesional adauga eficienta in procesul de preparare al alimentelor. Indiferent de tipul de legume, robotul poate realiza taieri uniforme si rapide.

Prepararea Sosurilor: Cu functii de amestecare si macinare, acest robot este deosebit de util pentru prepararea sosurilor. Consistenta uniforma si omogenitatea obtinuta in procesul de amestecare contribuie la calitatea si gustul final al preparatelor.

Prepararea Humusului: Procesul de preparare a humusului poate fi simplificat semnificativ cu ajutorul acestui robot. Taierea si amestecarea ingredientelor necesare pentru a crea un humus delicios devin mai rapide si mai eficiente.

Prin urmare, acest robot de bucatarie este esential pentru diferite tipuri de afaceri din industria alimentara, cum ar fi:

Restaurante: In bucataria unui restaurant, acest robot profesional poate contribui la reducerea timpului de pregatire si la mentinerea consistentei in taierea legumelor si prepararea sosurilor pentru diferite feluri de mancare.

Fast Food: In mediul fast food, unde rapiditatea este esentiala, acest robot de taiat legume poate asigura un flux eficient de productie, contribuind la mentinerea calitatii constante a preparatelor.

Catering: In cazul serviciilor de catering, unde volumele de productie pot varia semnificativ, acest robot poate oferi flexibilitate si eficienta in prepararea alimentelor pentru evenimente diverse.

Food Truck: Intr-un food truck, spatiul este limitat, iar eficienta este cruciala. Acest robot compact si versatil poate ajuta la optimizarea spatiului si la oferirea de preparate proaspete si delicioase intr-un timp scurt.

Bucataria unui Spital: Intr-un mediu medical, unde siguranta alimentelor si calitatea sunt prioritate, acest robot poate ajuta la pregatirea alimentelor pentru pacienti intr-un mod igienic si eficient.

In concluzie, robotul profesional de taiat legume si preparat humus, Ideal Inox, cu o capacitate de 5 kg ofera multiple avantaje in bucatariile profesionale, contribuind la eficienta, calitate si consistenta in procesul de preparare a alimentelor. Indiferent de tipul de afacere din industria alimentara, acest robot poate aduce imbunatatiri semnificative in procesul de gatit si in experienta generala a consumatorilor.