Restaurantul pescaresc este o unitate alimentara specializata in pregatirea si desfacerea preparatelor culinare din peste si a bauturilor care se asociaza cu preparatele respective.
DESIGN BUCATARIE RESTAURANT
Realizarea proiectului 3D a inceput prin discutii detaliate cu beneficiarul pentru a stabili profilul afacerii, functionalitatea spatiului, precum si alegerea echipamentelor HoReCa necesare.
Cea mai importanta etapa, care sta la baza succesului oricarui tip de poiect de amenajare restaurant, hotel sau fast-food este intelegerea nevoilor afacerii si punerea de acord asupra tuturor aspectelor.
ECHIPAMENTE HORECA
Dotarea cu utilajele profesionale s-a facut tinandu-se seama de structura sortimentelor oferite, de modul de servire aplicat.
Gama nostra foarte bogata in utilaje horeca ne-a ajutat sa propunem cele mai potrivite echipamente de bucatarie.
Printre echipamentele de bucatarie profesionala ce alcatuiesc linia de gatire calda propusă de Ideal Inox se regasesc:
Masina de gatit 6 focuri, Ideal Inox, gaz, Linia 700 (00058349)
Friteuza electrica 12+12 l, Ideal Inox, LINIA 700 (00057826)
Pentru a respecta fluxul tehnologic au fost amenajate spatii speciale pentru depozitarea alimentelor, precum si pentru spalarea veselei.