Uniforme bucatar

Alege uniforme, tunici bucatari, halate, veste ospatari de calitate pentru un aspect impecabil al personalului din industria Horeca!

În industria ospitalității aspectul impecabil al personalului denotă profesionalism și respect pentru meserie și oferirea celor mai bune servicii clienților. Din acest motiv investiția în uniforme bucătar și costume de bucătărie este esențială pentru succesul unei afaceri din domeniul horeca.

Ideal Inox îți oferă o gamă variată și completă de modele de tunică bucătar și uniforme bucătar cu design modern și practic. Ai la dispoziție numeroase modele de uniforme bucătar, cu croială specifică și în culori variate.

Poți alege articole vestimentare și modele variate precum: uniformă bucătar tip halat, cămașă, vestă, șorț sau tocă bucătar.

Pentru fiecare piesă vestimentară poți afla informații esențiale precum compoziția materialului, tipul de croială, construcția materialului, culorile și mărimile disponibile. Poți alege astfel uniforme și tunici bucătar aspectuase și de calitate. Solicită o ofertă de preț și uniformele horeca, șorțurile sau halatele de bucătărie vor fi livrate în maxim 48 de ore oriunde ai nevoie.