Aparat de waffle, Ideal Inox, placa floare

00057475
00057475

Prepara cele mai savuroase waffle-uri acasa sau în afacerea ta cu aparatul de waffle sau gofre Ideal Inox! Este echipamentul perfect pentru cafenele, patiserii și restaurante.
Aparat de waffle, constructie inox, placa fonta cu model floare, termostat de siguranta.

Model: CLR.E43045
        00057475
Dimensiuni mm: 300x320x210
Putere kW: 1.5
Alimentare: 220-240 V

BarCode

Video:
Brand 1:
BAYSAN
Gross Kg:
12
Putere kW:
1.5
Dimensiuni mm:
300*320*210
Alimentare:
230V~50Hz
218.00  + TVA
176.00 
Discount: 42.00 € (19%)
+
Precomandă Adaugă la Favorite

Descriere

Aparatul de waffle, Ideal Inox, cu placa în formă de floare, este un echipament ideal pentru a prepara cele mai delicioase waffle-uri acasă sau într-un mediu comercial, precum cafenele, patiserii sau restaurante.

Acesta are multiple utilități și beneficii:

  • Preparare ușoară și rapidă: Aparatul de waffle face procesul de preparare a waffle-urilor simplu și rapid. Cu ajutorul plăcii în formă de floare, obții waffle-uri frumoase și atrăgătoare în doar câteva minute.
  • Versatilitate în bucătărie: Aparatul poate fi folosit pentru a pregăti diverse tipuri de waffle-uri, de la cele clasice cu sirop de arțar până la variante mai creative cu topping-uri și arome variate.
  • Plăci fonta: Plăcile aparatului sunt realizzate din fonta, astfel  waffle-urile nu se lipesc de suprafața aparatului și sunt ușor de scos după preparare. De asemenea, aceasta facilitează curățarea aparatului.
  • Design atractiv: Forma în floare a plăcii adaugă o notă de eleganță și frumusețe waffle-urilor preparate. Acestea vor atrage privirile și vor încânta papilele gustative.
  • Calitate și durabilitate: Brandul Ideal Inox este recunoscut pentru produsele sale de calitate superioară și durabilitate. Aparatul de waffle nu face excepție, fiind realizat din materiale rezistente și fiabile.

 Cum să  folosești aparatul de waffle Ideal Inox?

1️ Pregătește aluatul pentru waffle-urile tale preferate.

2️ Încălzește aparatul, unge-l cu putina grăsime și adaugă aluatul în placa în formă de floare.

3️ Așteaptă câteva minute și savurează waffle-urile proaspete și aromate.

4️ Poți să le servești simple, cu topping-uri delicioase sau chiar să le decorezi pentru un aspect impresionant.

Deci, dacă îți dorești să te bucuri de waffle-uri proaspete și savuroase în confortul propriei case sau să îți surprinzi clienții cu deserturi delicioase în afacerea ta, aparatul de waffle, Ideal Inox, cu placa în formă de floare este alegerea perfectă pentru tine!