Filtrează

Filtrează Filtrează

Mese calde

Alege o masa calda autoservire de calitate la pret de producator! 

Etalarea și servirea mâncărurilor în cadrul unei unități HoReCa este realizată prin intermediul unor echipamente eficiente și de calitate, cum sunt modelele de masă caldă autoservire oferite de Ideal Inox.

Ai posibilitatea să achiziționezi mese calde autoservire de dimensiuni și capacități variate, care au rolul de a menține calde și proaspete diferite tipuri de mâncăruri.

Fiecare model de masă caldă inox existent în oferta de pe site prezintă atât o suprafață plană încălzită, cât și dulap încălzit. În plus, modelele sunt echipate cu termostat și sunt fabricate din inox, un material rezistent și ușor de întreținut.

Pentru fiecare model de masă caldă prezentat pe site afli principalele sale caracteristici (dimensiune, greutate, suprafață încălzibilă, putere) pentru a putea alege echipamentul potrivit pentru afacerea ta.

În cazul în care nu găsești echipamentul potrivit dimensiunilor spațiului existent, Ideal Inox îți oferă posibilitatea să comanzi un model personalizat de masă și dulap încălzite, cu dimensiunile necesare spațiului de care dispui.

În plus, orice model poate fi livrat acolo unde dorești, în București sau în provincie în cel mai scurt timp.