Termeni și condiții

Accesand si navigand pe siteul http://www.idealinox.ro  acceptati Termenii si Conditiile de utilizare detaliate mai jos.

 

Toate informatiile continute, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate in acest site sunt proprietatea exclusiva a IDEAL INOX .Este interzisa copierea, modificarea, distribuirea, publicarea sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea IDEAL INOX.

 

IDEAL INOX nu vinde produse on-line, conform legislatiei in vigoare. Prezentul site este un site de informare si nu un site de cumparaturi on-line, ‘’ cere o oferta ‘’ are rolul de a va permite sa ne transmiteti mai simplu si mai rapid ce produse doriti sa comandati.

 

Codurile produselor prezente pe site sunt coduri interne si sunt atribuite de IDEAL INOX.

 

Ideal Inox poate publica pe site informatii despre bunuri si/sau servicii si/sau promotii practicate de catre acesta intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil. 

 

Toate tarifele aferente bunurilor si/sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in EURO si NU includ T.V.A. Preturile sunt exprimate fara T.V.A cu exceptia formuralului de oferta, unde T.V.A -ul este evidentiat.

 Afisarea pretului se face fara T.V.A datorita faptului ca IDEAL INOX se adreseaza PERSOANELOR JURIDICE pentru care T.V.A-ul este deductibil integral.

 

Plata se va face in lei la cursul BNR +1.5%  din ziua emiterii facturii proforme.  

 

In conditiile prevazute de lege, pretul echipamentelor electornice afisat pe site, include Taxa de timbru verde. In cazul in care dorit detalii cu privire la suma exacta adaugata la pretul echipamentului, va rugam sa ne contactati  telefonic sau prin e-mail.

 

Imaginile, detaliile tehnice, descrierile echipamentelor au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.  Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica aceste caracteristici fara o anuntare prealabila.