Filtrează

Filtrează Filtrează

Gratare

Ideal Inox oferă o gamă variată de grătare profesionale, potrivite pentru diverse tipuri de afaceri alimentare, precum restaurante, fast-food-uri, rulote sau food truck-uri. Există mai multe opțiuni disponibile pentru a satisface nevoile diferite ale clienților:

Grătar profesional pe gaz natural: Această opțiune permite gătirea cu gaz natural, oferind o sursă de căldură eficientă pentru prepararea alimentelor. Grătarele pe gaz natural sunt ideale pentru bucătării comerciale.

Grătar profesional pe butelie: Pentru locațiile care nu au acces la gaz natural sau doresc portabilitate, grătarele pe butelie reprezintă o alternativă excelentă. Acestea pot fi utilizate în diverse locații și sunt ușor de mutat.

Grătar profesional electric: Grătarele electrice sunt o opțiune pentru bucătăriile care preferă surse de căldură electrice. Acestea sunt ușor de utilizat și pot fi potrivite pentru spații mici sau locații unde nu este disponibil gazul sau butelia.

Gratare cu placă striată: Grătarele cu placă striată oferă un aspect caracteristic alimentelor prăjite și ajută la realizarea de dungi atrăgătoare pe suprafața alimentelor. Acestea sunt excelente pentru a marca alimentele cu linii frumoase.

Grătare cu plăcă netedă: Grătarele cu plăcă netedă sunt potrivite pentru gătirea unor tipuri de alimente care nu necesită efectul striat sau pentru obținerea unei suprafețe uniforme și netede.

Grătare cu roca vulcanică: Grătarele cu roca vulcanică pot oferi un gust special alimentelor, deoarece aceasta poate absorbi și redistribui căldura în mod uniform, contribuind la un gătit uniform și la eliberarea aromelor deosebite.

Indiferent de opțiunea aleasă, grătarele profesionale de la Ideal Inox sunt concepute pentru a satisface standardele de calitate și siguranță, oferindu-vă posibilitatea de a alege produsul potrivit pentru afacerea dvs. în industria alimentară.

Pentru a asigura o experiență culinară deosebită, este esențial să vă dotați bucătăria cu un grătar profesional! Echipa noastră de la Ideal Inox vă oferă o gamă diversificată de grătare profesionale, concepute special pentru a satisface cerințele riguroase ale industriei de tip HoReCa.

Indiferent de preferințele dvs. culinare, vă stăm la dispoziție cu o varietate de opțiuni, de la grătare electrice sau pe gaz, până la grătare cu roca vulcanică sau cu plăcă netedă.

Vizitați site-ul nostru, www.idealinox.ro, pentru a explora gama noastră completă de produse HoReCa și pentru a găsi grătarul profesional ideal care să vă completeze echipamentul de bucătărie.

Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a vă oferi consultații și sfaturi personalizate, astfel încât să puteți face cea mai bună alegere pentru afacerea dvs. gastronomică!