Filtrează

Filtrează Filtrează

Bain Marie

Alege un echipament bain marie electric profesional, la pret de producator! 

Într-o unitate HoReCa păstrarea mâncărurilor calde, la o temperatură ideală se realizează cu ajutorul unor echipamente de tip bain marie profesionale.

Acestea sunt utilizate în plus și pentru servirea eficientă a clienților cu preparate încălzite și menținute astfel. Atunci când ai nevoie de o vitrină caldă bain marie, poți alege dintre modelele oferite de Ideal Inox.

Poți opta de exemplu, pentru un model de bain marie electric echipat cu 6 gastronoame, prevăzut cu lumină superioară, control al temperaturii și cu rotițe pentru mobilitate.

Un bain marie pentru bufet deschis este fabricat din cele mai bune materiale, precum inoxul pentru cadrul de susținere și gastronoiame, lemnul de mahon sau de nuc pentru suport și blat de granit. Toate aceste elemente îi conferă echipamentului funcționalitate, robustețe și eleganță.

Pentru fiecare produs sunt afișate principalele sale caracteristici tehnice precum: dimensiunea, greutatea, capacitatea sau puterea. Alegi astfel modelul de bain marie electric care corespunde nevoilor afacerii tale.

Orice produs poate fi livrat rapid atât în București cât și în țară.