Filtrează

Filtrează Filtrează

Cu motorul jos

Alege aparate shaorma, kebab sau gyros cu motorul jos, la preturi de producator! 

Acum poți alege dintr-o gamă variată de aparate shaorma cu motorul jos, care ajută la prepararea rapidă și eficientă a delicateselor cu specific oriental. La Ideal Inox poți alege modelul potrivit de rotisor shaorma, guros sau de aparat kebab pentru restaurantul tău. Aparatele sunt fabricate din oțel inox de calitate, ceea ce le face rezistente și ușor de întreținut. Poți alege între modele ce funcționează cu gaz sau modele electrice.

De asemenea, în funcție de cerințele restaurantului sau fast-food-ului tău poți opta pentru un aparat pentru shaorma cu 3 până la 5 arzătoare care funcționează independent. În plus, pentru restaurantele cu volum mare de lucru, există modele de aparate ce dispun de două unități identice, ce pot totaliza până la 12 arzătoare.

Arzătoarele fiecărui model sunt prevăzute cu plasă de protecție și se pot acționa ca un corp mobil, ce se poate apropia de carne. Țepușa este detașabilă iar motorul este poziționat în partea de jos a aparatului. Pentru fiecare model prezentat pe site poți afla informații despre caracteristicile sale tehnice: dimensiune, greutate, capacitate, putere, tip alimentare sau consum. Livrarea oricărui aparat se poate realiza în maxim 48 de ore oriunde în țară.

- 26%
Stoc epuizat
1,496.00  1,105.00 
- 24%
Stoc epuizat
1,680.00  1,275.00