Filtrează

Filtrează Filtrează

Bain Marie

Alege echipamente bain marie profesionale pentru autoservire la pret de producator! 

Liniile de autoservire bain marie sunt ideale pentru etalarea și servirea diferitelor mâncăruri sau ingrediente din cadrul unui fast-food, cantină cu autoservire sau magazin alimentar.

Ideal Inox îți oferă echipamente autoservire calitative de tip bain marie, ce asigură menținerea proaspătă a diferitelor ingrediente și alimente.

Ai posibilitatea să alegi echipamente de tip vitrină prezentare echipate cu termostat, bain marie cu spațiu de depozitare, fabricate din inox, cu capacitate de 3 până la 10 gastronoame și drum pentru tăvi. La cerere putem realiza echipamente cu dimensiunile necesare spațiului de care dispui, deoarece ne adaptăm nevoilor tale.

Un alt criteriu de selecție de care poți ține cont este cel estetic. Ideal Inox îți oferă echipamente de tip bain marie electric ce dispun de iluminare atmosferică, prezintă elemente decorative fabricate din lemn, inox auriu sau piatră naturală.

Cu siguranță îmbinarea între funcționalitate și aspect a echipamentelor bain marie vor contribui la atragerea clienților.

Orice produs prezentat pe site poate fi livrat rapid oriunde în țară!

- 33%
Stoc epuizat
900.00  599.00