Filtrează

Aparate de modelat aluatul

Alege un aparat de modelat aluatul de calitate la pret de producator!

O brutărie modernă și performantă are nevoie de echipamente de top pentru a oferi clienților săi produse de calitate superioară. În procesul fabricării produselor de panificație este esențială utilizarea unor echipamente brutărie specifice, precum aparate de modelat aluatul.

Atunci când dorești să găsești modele variate de aparate de modelat aluatul, poți accesa oferta disponibilă pe site-ul Ideal Inox.

Poți să alegi un aparat conic de modelat aluatul rotund, ce prezintă o productivitate ridicată de 2500 de bucăți pe oră. Acest tip de echipament de brutărie asigură rotunjirea aluatului, formând bile perfect rotunde. Aparatul mai este prevăzut și cu un dispozitiv care dispersează făina.

Poți de asemenea, alege în funcție de necesitățile brutăriei tale un aparat de modelat aluatul lung, ideal pentru producerea franzelelor sau a baghetelor.

Garanția calității acestor echipamente brutărie este asigurată de designul funcțional și construcția din inox rezistent și ușor de întreținut. Cere o ofertă de preț și detalii suplimentare cu ajutorul formularului online.

Orice tip de aparat de modelat aluatul poate fi livrat în maxim 48 de ore, oriunde în București sau în provincie.