Filtrează

Filtrează Filtrează

Linia 630

Alege linia de gatit profesionala 630, ideala pentru restaurante si unitati fast food de dimensiuni reduse!

Echipamentele profesionale HoReCa sunt foarte variate și răspund diferitelor cerințe ale unei bucătării profesionale dintr-un hotel, restaurant, fast-food etc. La Ideal inox găsești utilaje HoReCa ce compun linii unitare, funcționale, plăcute din punct de vedere estetic și care se îmbină perfect în orice bucătărie profesională.

Linia 630 oferită de Ideal Inox se potrivește perfect spațiilor de dimensiuni reduse, restaurantelor și unităților fast food ce oferă până la 100 de porții pe zi.

Această linie este compusă din mai multe echipamente HoReCa, precum:

  • Friteuze profesionale
  • Mașini de gătit
  • Grătare profesionale (cu placă striată sau rocă vulcanică)
  • Aparate fiert paste
  • Bain marie de banc
  • Aparate menținut cartofii la cald
  • Suporturi aparate HoReCa

Afli caracteristicile tehnice ale fiecărui produs, dimensiunile, capacitatea, puterea sau modul de funcționare (cu gaz sau electric). Pentru fiecare tip de aparat alegi modelul care se potrivește cel mai bine nevoilor bucătăriei tale profesionale. Calitatea produselor este garantată în primul rând de materialul din care sunt fabricate, oțelul inox, iar în al doilea rând de designul ergonomic și atractiv.

În acest fel îți poți configura bucătăria profesională utilizând echipamente HoReCa ce pot fi ușor montate pe un banc, o masă sau un dulap din inox. Poți cere inclusiv ajutorul Ideal Inox pentru a beneficia de o amenajare corespunzătoare a utilajelor conform necesităților spațiului de care dispui.

Orice utilaj HoReCa ce aparține acestei linii poate fi livrat oriunde în București sau în țară, în maxim 48 de ore.