Gratar profesional cu roca vulcanica, Ideal Inox, 80 cm, gaz, Linia 630

00057618
00057618

Gratar cu roca vulcanica alimentat la gaz natural, de banc, constructie inox, valva de siguranta si termocupla, fiecare arzator functioneaza independent, sertar de scurgerea a grasimii. 

Model: CLR.TC.6LG800
        00057618
Dimensiuni mm (Lxlxh): 800x630x300
Greutate Kg: 71
Gross m3 : 0.26 

Consum m3/h: 1.04 
Putere kW: 10
Alimentare: Gaz natural
Poate fi combinat cu alte produse din Linia 630

BarCode

Video:
Brand 1:
Turhan Celik
Gross Kg:
71
Gross m3:
0.26
Putere kW:
10
Dimensiuni mm:
800x630x300
Alimentare:
Gaz natural
1,010.00  + TVA
856.00 
Discount: 154.00 € (15%)
+
Precomandă Adaugă la Favorite

Descriere

Vrei să oferi clienților tăi aroma originală a carnii preparate la grătar?

Cu un grătar cu rocă vulcanică Ideal Inox, vei asigura un gust de neuitat preparatelor tale din carne, legume sau pește.

Iată câteva dintre principalele avantaje ale grătarelor cu roca vulcanică oferit de Ideal Inox:

1. Distribuție uniformă a căldurii: Roca vulcanică are o conductivitate termică ridicată, ceea ce înseamnă că poate distribui căldura în mod uniform pe întreaga suprafață a grătarului. Acest lucru ajută la gătirea alimentelor în mod uniform, fără a fi nevoie să le mutați constant pentru a le găti în mod egal.

2. Reținere a căldurii: Reducerea timpul de pregatire este un aspect foarte important în bucătăriile profesionale.Roca vulcanică poate reține căldura pentru o perioadă mai lungă de timp decât alte materiale pentru grătar. Acest lucru înseamnă că puteți continua să gătiți alimente chiar și după ce ați stins focul, ceea ce poate fi util pentru a finaliza prepararea unui aliment sau pentru a menține alimentele calde. Micii, friptură de vită, pui sau porc, peștele și legumele se frig mai repede și mai uniform pe grătarul din rocă vulcanică, astfel încât comenzile clienților să fie livrate într-un timp foarte scurt

3. Ușor de curățat: Grătarele cu roca vulcanică sunt ușor de curățat și întreținut. Acestea nu necesită multe produse de curățare sau o curățare agresivă. De obicei, puteți curăța roca vulcanică cu apă caldă și săpun de vase sau cu o perie pentru grătar. Mai mult decât atât, grilajul din inox este detajabil ți poate fi curățat sub jetul de la robinet.


Grasimea nu se scurge peste rocile așzate în gratarul cu roca vulcanica, deoarece barele de inox sunt realizate in V si se suprapun  .

Nu degajă foarte mult fum, întrucăt grăsimea este colectată într-o tavă de picurare, aceasta neajungând pe roca vulcanică.
Este prevăzut cu rotecție pentru stropi.

4. Durabilitate: Roca vulcanică este un material durabil și rezistent la fisuri sau spargeri, ceea ce înseamnă va rezista pentru o perioadă lungă de timp. Întreaga construcție a grătarului cu rocă vulcanică este din oțel inoxidabil.

5. Două zone de gătire: Dispune de două zone de gătire, ccea ce reprezintă un atu, întrucât se poate găti la temperaturi diferite sau se poate utiliza numai o zonă.

 Gratar profesional cu roca vulcanica, Ideal Inox, 80 cm, gaz, Linia 630 este disponibil si pe site-ul de achizitii publice e-licitatie.ro / SEAP.