Linii Ideal Inox

Alege linii de gatit profesionale complete si de calitate care se potrivesc perfect afacerii tale din domeniul HoReCa!

Investiția în echipamente HoReCa de calitate garantează îmbunătățirea fluxului de lucru al bucătăriei profesionale și oferirea de servicii de top clienților tăi. Acum poți alege o gamă completă de utilaje HoReCa prin intermediul liniilor de gătit profesionale oferite de Ideal Inox.

O linie completă de utilaje profesionale bucătărie conține echipamente dintr-o gamă unitară, ce se îmbină perfect și acoperă majoritatea cerințelor dintr-o bucătărie profesională.

Liniile Ideal Inox sunt compuse din echipamente HoReCa variate și diferite modele de aparate precum:

  • Mașină de gătit cu placă fontă și cuptor
  • Friteuză electrică
  • Grătar electric profesional
  • Grătar cu placă de fontă sau rocă vulcanică
  • Tigaie basculantă
  • Banc echipamente
  • Aragaz profesional
  • Marmită cu încălzire directă

Poți alege multe alte utilaje HoReCa care eficientizează activitatea într-o bucătărie profesională și pun accent pe calitate. Calitatea acestor produse reiese din materialele din care sunt fabricate, precum și din designul lor funcțional. Utilajele profesionale de bucătărie sunt fabricate din inox de cea mai bună calitate, un material rezistent, ușor de întreținut și cu proprietăți antiseptice recunoscute.

Ideal Inox îți oferă articole ce compun 3 linii de gătit profesionale:

Linia 630 - recomandată pentru restaurante sau unități fast-food de dimensiuni reduse, ce oferă până la 100 porții / zi

Linia 700 S - ideală pentru unități tip fast food, catering sau restaurante cu un flux mediu de clienți si prepară între 100 - 200 porții / zi

Linia 930 - recomandată pentru unități tip fast food cu un flux de clienți foarte ridicat, hoteluri și restaurante cu peste 80 de locuri sau săli de mese care organizează evenimente și pregătesc un număr de peste 200 porții /zi

Pe site te poți informa cu privire la principalele caracteristici (dimensiune, greutate, capacitate, opțiuni) ale fiecărui articol și alegi modelele potrivite pentru spațiul de care dispui.

Pentru orice informații legate de echipamentele ce compun liniile de gătit sau prețul acestora, ne poți contacta oricând. Orice produs poate fi livrat în București sau oriunde în țară în maxim 48 de ore. Beneficiază de cele mai calitative echipamente de bucătărie profesională, oferite la prețuri accesibile!