- 17%

 Friteuza profesionala, Ideal Inox, 15 l, gaz, Linia 700

00063005
00063005

Friteuza gaz simpla pe suport cu spatiu depozitare inchis, constructie inox, termostat de siguranta, temperatura reglabila 100-180*C, robinet de scurgere. 

Model: CLR.TC.7FG400
         00063005
Dimensiuni mm (Lxlxh): 400X700X850
Dimensiune cos mm: 230x310x100
Capacitate l: 15
Greutate Kg: 42
Putere kW: 7
Consum m3/h: 0.73 
Alimentare: Gaz Natural 

BarCode
Brand 1:
Turhan Celik
Gross Kg:
42
Dimensiuni mm:
400x700x850
Alimentare:
Gaz natural
1321.00  + TVA
1,153.00  + TVA
1,092.00 
Discount: 229.00  (17%)
+
Precomandă Adaugă la Favorite

Descriere

Căutați o friteuză profesională pe gaz pentru a pregăti alimentele la temperatura optimă și cu un gust perfect?

Iată câteva beneficii ale utilizării unei friteuze profesionale pe gaz Ideal Inox:

 • Viteză de încălzire: Friteuzele pe gaz se încălzesc mai rapid decât cele electrice, permițând pregătirea alimentelor mai rapid.
 • Eficiență energetică: Friteuzele pe gaz sunt mai eficiente din punct de vedere energetic decât cele electrice, deoarece gazul este mai ieftin și mai eficient decât energia electrică.
 • Reglajul temperaturii: Friteuzele pe gaz permit reglarea temperaturii, astfel încât puteți prăji alimentele la temperatura optimă pentru a obține cel mai bun gust și textură.
 • Capacitate mare: Friteuza pe gaz are o capacitate de 15 litri, ceea ce permite prăjirea mai multor alimente odată, economisind timp și energie.
 • Durabilitate: Friteuza pe gaz este construită din oțel inoxidabil, ceea ce o face să dureze mai mult. De asemenea, coșul friteuzei este realizat din inox și are un mâner lung și un dispozitiv de prindere pentru a scurge uleiul.
 • Flexibilitate: Friteuzele pe gaz sunt portabile și pot fi utilizate în afara bucătăriei sau în zone fără acces la energie electrică, ceea ce le face ideale pentru utilizarea în afara spațiului de bucătărie.
 • Versatilitate: Friteuzele pe gaz sunt disponibile în diferite dimensiuni și modele, astfel încât puteți alege friteuza care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră de gătit și bucătărie.
 • Zona rece: Zona rece la o friteuză este o caracteristică importantă care constă într-un spațiu din friteuză care rămâne relativ rece, chiar dacă restul uleiului din friteuză este încins la temperaturi ridicate. Aceasta are rolul de a preveni arderea alimentelor și de a crește durata de viață a uleiului, deoarece particulele de alimente care cad în această zonă rămân mai reci și nu se prăjesc sau nu se carbonizează, evitând astfel contaminarea uleiului cu particule arse. De asemenea, zona rece ajută la menținerea unei temperaturi constante în friteuză, ceea ce poate îmbunătăți calitatea și uniformitatea procesului de prăjire.
 • Ușurința în utilizare: Friteuzele pe gaz sunt foarte ușor de utilizat, deoarece nu necesită o sursă de alimentare electrică și nu există butoane sau setări complicate.
 • Curățare ușoară: Friteuzele pe gaz sunt ușor de curățat, deoarece nu există cabluri sau componente electrice care să necesite curățare specială. Cosul de prajire este detașabil pentru o curatare mai usoara.
 • Controlul fumului: Friteuzele pe gaz emit mai puțin fum decât cele electrice, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în siguranță în spații închise.
 • Costuri reduse de întreținere: Friteuzele pe gaz necesită mai puțină întreținere decât cele electrice, deoarece nu există componente electrice care să se deterioreze sau să necesite înlocuire.

Comandați acum friteuza profesionala de la Ideal Inox și bucurați-vă de prepararea alimentelor într-un mod eficient și rapid.

 Friteuza profesionala Ideal Inox de 15 litri pe gaz, model CLR.TC.7FG400, este disponibila la un pret atractiv si poate fi achizitionata si de pe site-ul de achizitii publice e-licitatie.ro / SEAP.