Filtrează

Filtrează Filtrează

Mixere

Alege un mixer planetar profesional de calitate la pret de producator!!

La Ideal Inox găsești diferite modele de mixere profesionale ce îmbunătățesc fluxul de lucru într-o bucătărie din industria horeca. Pentru fiecare model de mixer profesional găsești specificațiile tehnice precum: dimensiunea, capacitatea, puterea, greutatea sau modul de alimentare. Produsele sunt fabricate din inox de cea mai bună calitate, un material ideal de utilizat în bucătăriile profesionale HORECA.

Mixerul planetar profesional este utilizat pentru prepararea diferitelor tipuri de preparate precum produse de patiserie, paine, aluat pentru pizza in bucataria restaurantelor sau a pizzeriilor. Vasul acestora este detasabil, au o capacitate de 10 sau 20 litri și pot măsura temperatura aluatului în vas.

Mixerele de acest tip sunt extrem de eficiente și ușurează amestecarea aluatului. Bolul cu formă spirală amestecă perfect toate ingredientele, obținând un aluat de cea mai buna calitate. Alege modelul de mixer planetar potrivit afacerii tale și poate fi al tău în maxim 48 de ore oriunde în țară.