Filtrează

Filtrează Filtrează

Vitrine frigorifice prezentare

Alege o vitrina frigorifica prezentare din inox de calitate la pret de producator!

O vitrină frigorifică pentru prezentare reprezintă un echipament HoReCa deosebit de important, utilizat în cadrul patiseriilor, cofetăriilor sau a altor unități de servire.

Prin intermediul acestuia sunt etalate în fața clienților diferite sortimente de produse, ce sunt păstrate proaspete, la o anumită temperatură. Ideal Inox îți oferă vitrine frigorifice de prezentare de dimensiuni și capacități variate pentru expunerea produselor tale.

Alege un model de vitrină prezentare fabricat din inox rezistent, dotat cu termostat și echipat cu mai multe rafturi din sticlă, pentru o etalare eficientă a sortimentelor oferite.

Pe site afli principalele caracteristici ale fiecărui model (dimensiunea, greutatea, capacitatea, puterea) pentru a putea selecta mai ușor produsul potrivit pentru afacerea ta.

Dacă nu găsești un echipament ce corespunde nevoilor tale, putem realiza la comandă modele de vitrină frigorifică ce prezintă dimensiunile dorite de tine. Obții astfel un produs personalizat, perfect pentru spațiul de care dispui.

Orice model de vitrină frigorifică prezentare poate fi livrat rapid oriunde în țară.