Filtrează

Filtrează Filtrează

Abatitor

Abatitorul, cunoscut și sub denumirea de blast chiller, reprezintă un sistem eficient și sigur de răcire accelerată a preparatelor din industria HoReCa. Acest dispozitiv permite reducerea rapidă a temperaturii alimentelor, aducându-le la o valoare scăzută într-un interval de timp foarte scurt. Metoda de răcire accelerată oferită de abatitor este extrem de benefică în cadrul restaurantelor, unităților de tip fast food și în afacerile de catering.

Prin utilizarea abatitorului, alimentele pot fi răcite de la temperatura de +65 grade Celsius la +3 grade Celsius într-un mod rapid și eficient. Acest lucru contribuie la menținerea siguranței și calității alimentelor, evitându-se multiplicarea bacteriilor și deteriorarea produselor. De asemenea, abatitorul este echipat și cu funcționalitatea de congelare, permițând obținerea unei temperaturi de -18 grade Celsius pentru stocarea alimentelor la congelator.

Prin implementarea abatitorului în procesul de preparare și conservare a alimentelor, restaurantele, unitățile de tip fast food și afacerile de catering pot asigura clienților lor produse de înaltă calitate, proaspete și în siguranță alimentară. Acest sistem avansat de răcire accelerează procesul de preparare și oferă flexibilitate în gestionarea stocurilor de alimente, permițând evitarea risipei și optimizarea eficienței operaționale.

Pe lângă beneficiile economice și operaționale, integrarea unui abatitor în bucătăria dumneavoastră profesională aduce și conformitate cu toate normele impuse de DSV și HACCP. Aceste norme sunt esențiale în asigurarea siguranței alimentare și prevenirea riscurilor pentru consumatori. Abatitorul respectă toate cerințele impuse în ceea ce privește răcirea rapidă și corectă a alimentelor, asigurând un mediu igienic și sigur în bucătăria dvs.

Prin integrarea unui blast chiller în bucătăria dumneavoastră, veți beneficia de numeroase avantaje. Acest dispozitiv inovator vă permite să răciți rapid și controlat alimentele proaspete sau preparatele gătite, menținându-le prospețimea, calitatea și proprietățile organoleptice intacte. Blast chiller-ul vă permite să ajustați temperatura într-un timp scurt, evitând astfel multiplicarea bacteriilor și prevenind deteriorarea alimentelor.

Pe lângă beneficiile legate de conservarea alimentelor, un blast chiller contribuie și la eficientizarea muncii în bucătărie. Timpul de răcire este redus semnificativ, ceea ce înseamnă că puteți servi preparatele mai rapid și să gestionați volumul mare de muncă într-un mod eficient. Acest lucru duce la creșterea productivității, la reducerea timpiilor de așteptare și la îmbunătățirea experienței clienților.

Un alt aspect important este reducerea consumului de energie electrică. Blast chillerele moderne sunt proiectate pentru a fi eficiente din punct de vedere energetic, utilizând tehnologii avansate de răcire și izolație termică. Aceste dispozitive sunt concepute pentru a reduce pierderile de energie și pentru a optimiza consumul, contribuind la diminuarea costurilor operaționale și la protejarea mediului înconjurător.

Gama diversificată de abatoare/blast chiller-uri oferită de IDEAL INOX este caracterizată de calitate superioară, fiabilitate și durată de viață îndelungată. Aceste echipamente beneficiază de tehnologii avansate, care permit un consum redus de energie electrică. Astfel, veți avea încrederea că achiziția dumneavoastră va fi una profitabilă atât pe termen scurt, cât și pe termen lung, la un preț care nu va pune în dificultate bugetul dumneavoastră, mai ales dacă aveți o unitate de alimentație publică cu un flux considerabil de clienți.

Oferta noastră cuprinde abatoare/blast chiller-uri concepute pentru a satisface nevoile diverse ale industriei alimentare. Fie că aveți nevoie de un dispozitiv de dimensiuni mai mici sau unul cu capacitate mare, suntem pregătiți să vă oferim soluții personalizate. Fiecare echipament din gama noastră se remarcă prin calitatea superioară a materialelor și a finisajelor, asigurând astfel o funcționare fiabilă și performanțe excelente.

Garantăm că abatoarele/blast chiller-urile IDEAL INOX vor satisface cele mai înalte standarde de calitate și igienă. Fiecare produs este supus unor teste riguroase înainte de a fi livrat către clienți, asigurându-ne că funcționează corespunzător și respectă toate normele și reglementările în vigoare.

Având în vedere importanța economică a unei astfel de achiziții pentru o unitate de alimentație publică, înțelegem că costurile trebuie să fie gestionate eficient. De aceea, ne asigurăm că prețurile noastre sunt competitive și reprezintă un echilibru între calitate și valoare. Suntem conștienți de faptul că o investiție într-un abatitor/blast chiller trebuie să aducă beneficii pe termen lung și să contribuie la succesul afacerii dumneavoastră.

În concluzie, gama noastră variată de abatoare/blast chiller-uri oferă soluții de calitate superioară, durabile și eficiente energetic. Cu garanția calității și a fiabilității, veți face o achiziție profitabilă și veți asigura funcționarea optimă a bucătăriei dumneavoastră profesionale.

La IDEAL INOX, suntem dedicați să vă oferim echipamente de top pentru a vă susține afacerea și a vă ajuta să obțineți rezultate de excelență în domeniul alimentației publice.