Filtrează

Filtrează Filtrează

Dozatoare granita

Alege un dozator granita profesional de calitate la pret de producator! 

Pe timpul verii este esențial să oferi clienților băuturi răcoritoare proaspete și gustoase. Pentru a realiza acest deziderat poți alege dintre modelele de dozator granita de cea mai bună calitate, oferite de Ideal Inox.

Aceste echipamente HoReCa sunt special concepute pentru a menține reci băuturile de tip slush, granita, sorbet, cafea cu gheață sau alte sucuri de fructe.  Băuturi precum fresh-uri de portocale sau diferite siropuri produse din zahăr cu numeroase arome vor fi servite la cea mai înaltă calitate.

Poți alege modele de dozator suc granita de capacități variate, în funcție de cererea venită din partea clienților tăi. Dozatoarele profesionale prezintă bol fabricat dintr-un policarbonat rezistent, ce este compatibil cu produsele alimentare. O funcție importantă este și cea de stocare peste noapte a băuturilor reci, cu un consum redus de energie.

Poți achiziționa modele de dozator suc granita cu unul sau până la trei boluri a câte 12 litri fiecare (capacitate de până la 36 litri), pentru prepararea și oferirea mai multor sortimente de băuturi reci. Poți opta inclusiv pentru modele de dozator prevăzute cu iluminare multicoloră (RGB) pentru o expunere mai interesantă a băuturilor.

Orice model de dozator granita poate fi livrat în cel mai scurt timp în București sau oriunde în țară.

- 9%
Stoc epuizat
1,419.50  1,294.25 
- 9%
Stoc epuizat
1,504.50  1,371.75 
- 9%
Stoc epuizat
2,703.00  2,464.50