Filtrează

Cutite shaorma

Alege cutite shaorma, kebab sau gyros de calitate la pret de producator! (H2)

La Ideal Inox găsești modele de cuțit shaorma de cea mai bună calitate, prin care se pot felia cu eficacitate delicatesele cu specific oriental. În funcție de preferințele tale și de volumul de lucru al restaurantului sau shaormeriei poți opta pentru modele de cuțit kebab clasic, tip sabie, cu lamă din oțel inox sau poți alege modele de cuțit electric shaorma pentru o feliere mai rapidă.

Lama de tăiere a acestor modele de cuțit electric este capabilă să atingă 8500 de rotații pe minut și este prevăzută cu capac metalic de protecție. Aparatul prezintă inel cu șurub de reglare a grosimii de tăiere a preparatelor. Pe site găsești în dreptul fiecărui model caracteristicile sale tehnice.

Solicită acum o ofertă de preț și dispozitivul poate fi livrat oriunde în țară în maxim 48 de ore. Avantajul acestui tip de dispozitiv este eficiența și economia de timp. 

Modelele de cuțit shaorma prezintă o lamă lungă, tip sabie, fabricată din oțel inox rezistent și de cea mai bună calitate. Tăierea cărnii se face foarte ușor, asigurându-se astfel cantitatea ideală pentru servire. Alege astfel unele dintre cele mai eficiente modele de cuțit shaorma și îmbunătățește calitatea serviciilor oferite!