Mese, rafturi si spalatoare

Descoperă oferta de mese, rafturi și spălătoare inox de calitate la prețuri de producător!

Pentru o funcționare cât mai eficientă și productivă a unei afaceri din domeniul HORECA utilarea bucătăriilor profesionale cu mese de lucru, rafturi și spălătoare este esențială. Pe site-ul Ideal Inox vizualizezi o ofertă variată de echipamente HORECA de calitate. Acestea sunt împărțite în mai multe categorii funcționale precum: mese de lucru, spălătoare inox, cărucioare inox, blaturi inox, distribuitoare farfurii, echipamente depozitare și suport aparate.

Echipamentele pentru bucătăriile profesionale sunt confecționate din inox, întrucât inoxul este considerat un material ce are calități igenice foarte bune. Totodată, echipamentele din inox pentru bucătăriile industriale au o perioadă de folosință mai mare decât alte echipamente confecționate din alte materiale.

Utilarea bucătăriilor (restaurant, fast food, cantină etc.) este diferită și trebuie ținut cont atât de specificul acesteia, cât și de numărul de clienți.

Pentru fiecare dintre aceste categorii de echipamente ai la dispoziție mai multe modele de capacități diferite. Indiferent de specificul bucătăriei tale profesionale, vei găsi cu siguranță în oferta prezentată pe site modele care se vor potrivi cel mai bine cerințelor tale. Inoxul este materialul ideal pentru utilizarea în bucătăriile profesionale HORECA. Un spălător inox, un blat sau o masă de lucru din inox pot deveni astfel echipamente de bază ce contribuie la succesul afacerii tale.

- 5%
370.00  350.00