Filtrează

Filtrează Filtrează

Unitati neutre

Alege o unitate servire neutra de calitate, la pret de producator! 

În categoria de echipamente profesionale HoReCa de tip vitrină prezentare sunt cuprinse și unitățile neutre. Acestea sunt vitrine tip autoservire ce prezintă o suprafață plană care servește drept suport de etalare a alimentelor și ingredientelor în fața clienților.

Aceste echipamente profesionale prezintă o modularitate ridicată, putând fi amenajate în diferite spații sau asamblate în cadrul unor linii de autoservire.

Ideal Inox îți prezintă o ofertă diversificată de unități neutre fabricate din materiale rezistente și de calitate. Poți comanda, de exemplu un model de unitate neutră servire ce prezintă spațiu de depozitare, geam de protecție, construcție din inox și elemente de design fabricate din lemn.

Găsești modele de dimensiuni, forme și capacități variate. Dacă ai nevoie de un model de unitate neutră care să aibă dimensiuni exacte, Ideal Inox îți poate realiza acest echipament la comandă.

Pe site afli toate informațiile de care ai nevoie pentru a alege modelul potrivit afacerii tale. Orice model poate fi livrat în București în cel mai scurt timp.