Filtrează

Filtrează Filtrează

Vitrine ingrediente

Alege o vitrina rece pentru ingrediente pizza, shaorma sau salate la pret de producator!

Ai nevoie de un model de vitrină ingrediente pentru pizzeria sau fast-food-ul tău? Descoperă oferta de vitrine frigorifice ingrediente oferită de Ideal Inox. O vitrină rece ingrediente prezintă mai multe cuve cu capac, fabricate din inox, pentru a păstra în cele mai bune condiții preparatele oferite.

Poți opta pentru modele de vitrină rece pizza sau de vitrină rece pentru ingrediente echipate cu 4 până la 9 cuve metalice, cu o adâncime de 150 mm, care sunt încăpătoare și păstrează proaspete alimentele.

Aceste vitrine sunt deosebit de utile pentru păstrarea diferitelor ingrediente pentru pizza, șaorma sau salate. Echipamentele sunt echipate cu control electronic de temperatură, decongelare și pentru evaporare automată.

Pentru a alege echipamentul ideal pentru restaurantul tău pe site sunt expuse principalele caracteristici tehnice ale fiecărui model de vitrină ingrediente, precum: dimensiunea, numărul de cuve, greutatea, puterea sau intervalul de răcire.

Poți solicita o ofertă de preț în dreptul fiecărui model sau mai multe detalii de la consultanții Ideal Inox. Produsul poate fi livrat rapid oriunde în țară!