Filtrează

Filtrează Filtrează

Cuptoare gastronomice

Alege un cuptor cu convectie / gastronomic profesional la pret de producator!

Utilitatea unui cuptor gastronomic este primordială într-o bucătărie profesională care se respectă. Pentru a garanta calitatea produselor oferite este importantă achiziția unor cuptoare profesionale de calitate. La Ideal Inox găsești o ofertă diversificată de modele de cuptor gastronomic profesional sau de cuptor cu convecție. Poți opta pentru modele electrice, dar și pentru cuptoare gastronomice ce funcționează cu gaz.

Ai la dispoziție modele performante de cuptor convecție profesional, care asigură o coacere uniformă a alimentelor și un consum redus de energie. De asemenea, poți alege între variante numeroase de cuptor profesional, de dimensiuni și capacități diferite.

Cuptorul convectional este dotat cu unul sau mai multe ventilatorare si cu un sistem de evacuare a aerului asa ca indiferent de distanta de la elementul de incalzire, temperatura va fi aceeasi in orice punct al cuptorului.

Cuptorul cu convectie prezinta mai multe avantaje:

  • produsele se coc uniform pe toate părțile. În cazul în care sunt introduse mai multe gastronoame, nu este necesar să schimbați locul acestora.
  • întrucât timpul necesar pentru coacerea unui produs se reduce cu aproximativ 25 %, se va reduce și costul pentru energia electrică. De asemenea, timpul necesar pentru încălzirea cuptorului cu convecție este mai redus decât la cuptoarele care nu sunt dotate cu această funcție iar procesul de preparare va dura mai puțin.
  • utilizarea convecției presupune utilizarea unei cantități mai mici de ulei

Fiecare produs este prevăzut cu termostat ce permite reglarea temperaturii, spațiu suficient pentru numeroase tăvi din inox și ușă cu geam dublu, termorezistent.

Orice model de cuptor gastronomic sau de cuptor cu convecție poate fi livrat în maxim 48 de ore oriunde în București sau în țară.

- 13%
Stoc epuizat
3,982.00  3,482.00 
- 11%
Stoc epuizat
3,783.00  3,385.00