Filtrează

Filtrează Filtrează

Divizoare aluat paine

Alege un divizor aluat paine de calitate la pret de producator!

Pentru a avea o brutărie modernă este esențială echiparea acesteia cu aparatură variată și de calitate. Modelele de divizoare aluat pâine sunt un bun exemplu de echipamente panificație destinate unei activități specifice din cadrul unei brutării.

La Ideal Inox găsești modele de divizor aluat ce asigură o procesare rapidă a aluatului și oferirea de produse de panificație de calitate. Poți opta de exemplu, pentru un model de divizor volumetric aluat, de înaltă funcționalitate și calitate.

Orice model de divizor aluat brutărie este fabricat din oțel inox rezistent și prezintă o funcționalitate ridicată. Prin intermediul unui proces automat rapid, aluatul poate oferi produsele de panificație la gramajul dorit.

Poți alege un model de divizor aluat dotat cu sistem de reglare al greutății, cu gramaj cuprins între 250 și 1200 de grame și cu o productivitate de până la 1400 de bucăți pe oră.

Mulțumită calității fabricației și materialului din care sunt construite, orice model de divizor volumetric aluat își poate achita cu brio sarcinile, optimizând productivitatea brutăriei tale.

Completează formularul de comandă și obține oferte de preț atractive. Orice produs poate fi livrat în București sau oriunde în țară în maxim 48 de ore. Alege astfel să oferi calitate și cantitate cu ajutorul unor divizoare aluat pâine de top!