Filtrează

Filtrează Filtrează

Aragazuri de banc

Alege dintr-o varietate de aragaze de banc profesionale, pe gaz natural, GPL sau electrice

La Ideal Inox găsești o ofertă completă de aragaze de banc care se pot monta cu ușurință într-o bucătărie profesională. Poți opta atât pentru varianta de aragaz profesional ce funcționează cu gaz, GPL sau varianta cu plite electrice.

Pe site descoperi modele de aragaz profesional de banc electrice, ce sunt echipate cu până la 6 plite. De asemenea, poți alege între versiuni de aragaz cu gaz ce este echipat cu până la 6 focuri de gătire.

Indiferent de modelul pe care îl alegi, ai garanția că acesta prezintă o calitate înaltă de fabricație și o funcționalitate eficientă. Toate modelele de aragaz sunt construite din inox, un material rezistent și ușor de întreținut. Alte caracteristici prezente pe modelele de aragaz de banc oferite de Ideal Inox sunt: picioare reglabile, finisaje scotch brite, arzătoare ce funcționează independent sau valvă de siguranță și termocuplu.

Cu siguranță vei găsi modelul de aragaz profesional de banc ideal pentru prepararea celor mai gustoase mâncăruri. Pentru orice produs afișat afli caracteristicile sale tehnice și poți solicita o ofertă de preț. Orice model poate fi livrat oriunde în București sau în țară, în maxim 48 de ore.

- 6%
478.00  449.00