- 13%

 Masina de gatit 2 focuri, Ideal Inox, gaz, Linia 700

00057833
00057833

Masina de gatit cu doua focuri, de banc, constructie inox, valva de siguranta si termocupla, fiecare arzator functioneaza independent. 

Model: CLR.TC.4070-OCK
         00057833
Dimensiuni mm (Lxlxh): 400x700x300
Greutate Kg: 23 
Gross m3: 0.15 
Power kW: 10
Consum m3/h: 1.04
Presiune mbar: 20 
Alimentare: Gaz Natural 

BarCode
Brand 1:
Turhan Celik
Gross Kg:
23
Gross m3:
0.15
Putere kW:
10
Dimensiuni mm:
400x700x300
Alimentare:
Gaz natural
586.00  + TVA
511.00 
Discount: 75.00 € (13%)
+
Precomandă Adaugă la Favorite

Descriere

Acest aragaz profesional de la Ideal Inox, din Linia 700, este perfect pentru bucătării comerciale. Construcția sa din inox de calitate superioară îi conferă o durată lungă de viață și o ușurință în curățare.

  • Acest model are două focuri independente, fiecare cu valvă de siguranță și termocuplă, asigurând astfel un nivel ridicat de siguranță în timpul utilizării.
  • Picioarele sunt reglabile pe înălțime, ceea ce permite nivelarea ușoară a aragazului pe suprafețe inegale.
  • Dimensiunile sale compacte (400x700x300 mm) îl fac potrivit pentru utilizarea în spații medii, cum ar fi restaurantele cu o capacitate de până la 200 porții/ zi.

Comandați acum acest aragaz profesional de la Ideal Inox și bucurați-vă de eficiența și durabilitatea acestui produs de înaltă calitate.

Folosirea unui aragaz profesional cu 2 ochiuri aduce mai multe avantaje pentru bucătăriile comerciale sau industriale:

  • Economie de timp și eficiență: Datorită celor două focuri independente, puteți găti două feluri de mâncare în același timp, reducând astfel timpul de gătit și creșterea eficienței în bucătărie.
  • Flexibilitate: Două ochiuri independente permit gătirea unor feluri de mâncare diferite, care necesită niveluri diferite de temperatură sau cantități diferite de gătit, oferind astfel un grad mai mare de flexibilitate în bucătărie.
  • Durabilitate: Aragazul profesional cu 2 ochiuri este construit din materiale durabile și rezistente, ceea ce îl face capabil să reziste uzurii zilnice a bucătăriilor comerciale sau industriale.
  • Performanță excelentă: Aragazul profesional cu 2 ochiuri oferă o putere excelentă de gătit, ceea ce îl face capabil să gătească diferite feluri de mâncare cu ușurință și rapiditate, cu o calitate superioară a gătitului.
  • Ușor de curățat: Materialele din care este construit aragazul sunt ușor de curățat, astfel încât curățarea sa după fiecare utilizare devine o sarcină ușoară și rapidă.

În general, folosirea unui aragaz profesional cu 2 ochiuri aduce multiple beneficii și este o alegere excelentă pentru bucătăriile comerciale sau industriale care doresc să optimizeze procesul de gătit și să ofere feluri de mâncare de calitate superioară.