Filtrează

Subcategorii Subcategorii

Filtrează Filtrează

Linia Eco

Selectați linia de gătit ECO, optimă pentru restaurante și unități fast food, inclusiv pentru food truck-uri de dimensiuni reduse!

Echipamentele profesionale destinate industriei HoReCa sunt cunoscute pentru varietatea lor și pentru capacitatea de a satisface cerințele diversificate ale bucătăriilor profesionale. La Ideal Inox, găsiți o gamă diversificată de utilaje HoReCa care se integrează armonios în orice bucătărie profesională, oferind funcționalitate și estetică.

Linia ECO, furnizată de Ideal Inox, se potrivește perfect spațiilor de dimensiuni reduse, restaurantelor și unităților fast food care deservesc până la 100 de porții pe zi.

Această linie cuprinde o serie de echipamente HoReCa de înaltă calitate, cum ar fi:

Friteuze profesionale

Aragaze profesionale

Grătare profesionale (disponibile cu plăci striate sau plăci de rocă vulcanică)

Fiecare produs este însoțit de specificații tehnice detaliate, inclusiv dimensiuni, capacitate, putere și mod de funcționare (gaz sau electric). În funcție de nevoile bucătăriei profesionale, puteți selecta modelul potrivit pentru fiecare tip de echipament.

Astfel, puteți configura cu ușurință bucătăria profesională, montând aceste utilaje HoReCa pe un blat, o masă inox sau o masa rececu 2, 3 sau 4 usi. Dacă doriți, echipa de specialiști de la Ideal Inox vă poate asista în amenajarea adecvată a echipamentelor conform cerințelor spațiului dvs.

Toate echipamentele HoReCa din această linie pot fi livrate rapid, atât în București, cât și în orice altă locație din țară, pentru a vă asigura că veți beneficia de ele în cel mai scurt timp posibil.