Filtrează

Filtrează Filtrează

Linie autoservire

Alege o linie autoservire din inox de calitate, la pret de producator

Succesul unei afaceri din domeniul HoReCa este determinat și de modul de prezentare al produselor în fața clienților. Ideal Inox îți oferă linii autoservire profesionale și echipamente autoservire de calitate. Prin intermediul designului funcțional, aceste echipamente HoReCa au rolul de a păstra proaspete alimentele și de a le etala într-un mod atractiv publicului.

O linie autoservire este formată din mai multe componente, ce sunt perfect integrate. De exemplu, o linie autoservire electrică poate fi compusă din 4 gastronoame de tip bain marie, din mai multe gastronoame pentru salată sau poate prezenta o unitate pentru tacâmuri și pâine, precum și o unitate tip casă de marcat.

Pe lângă latura funcțională, o linie de autoservire prezintă caracteristici ce o diferențiază și din punct de vedere estetic. Ai posibilitatea să comanzi echipamente autoservire placate cu MDF (fibre lemnoase de densitate medie), cu mozaic, marmură, piatră naturală sau cu inox aurit.

Unitățile sunt dotate cu iluminare ambientală pentru un efect estetic atractiv. Orice echipament autoservire poate fi livrat oriunde în București sau în țară în cel mai scurt timp.