- 17%

 Plita electrica profesionala, Ideal Inox, 2 ochiuri, Linia 630

00057683
00057683

Plita de gatit electrica, de banc, doua plite rotunde cu diametrul de 200 mm, constructie inox, trei trepte de incalzire. 

Model: CLR.TC.6OCE400
        00057683
Dimensiuni mm (Lxlxh): 400x630x300
Gross Kg: 14 
Gross m3: 0.11 
Putere kW: 4
Alimentare: 230V, 50Hz

BarCode
Brand 1:
Turhan Celik
Gross Kg:
15
Gross m3:
0.11
Putere kW:
4
Dimensiuni mm:
400x630x300
Alimentare:
230V~50Hz
395.00  + TVA
344.00  + TVA
328.00 
Discount: 67.00  (17%)
+
Precomandă Adaugă la Favorite

Descriere

Putere și eficiență: Dacă îți dorești o plită electrică puternică și eficientă pentru bucătăria ta, alege plitele electrice profesionale Ideal Inox! Proiectate pentru performanță, aceste plite îți permit să gătești rapid și eficient, economisind astfel timp și energie.

Cu o plită electrică profesională cu două arzătoare, poți găti două feluri de mâncare simultan, fără să îți faci griji că temperatura va scădea. Arzătoarele puternice sunt proiectate să funcționeze la capacitate maximă în același timp, astfel încât poți pregăti o varietate de feluri de mâncare cu ușurință și rapiditate.

Nu mai pierde timp și energie cu plitele obișnuite - alege plitele electrice profesionale Ideal Inox și bucură-te de gătitul rapid și eficient în fiecare zi

Precizie: Plita electrica profesionala cu 2 ochiuri Ideal Inox este proiectată pentru a oferi o temperatură precisă și constantă, ceea ce înseamnă că poți găti alimentele la temperaturi mai scăzute sau mai ridicate și mai constante decât cu o plită electrică obișnuită. Această precizie poate fi utilă atunci când gătești alimente sensibile sau când vrei să obții rezultate precise.

Curățenie: Plitele electrice profesionale cu două arzătoare sunt mai ușor de curățat decât plitele cu gaz sau cu inducție, deoarece nu există flacără deschisă sau grăsime care să se scurgă pe arzătoare sau duze.

Iată câțiva pași pe care îi poți urma pentru a curăța aragazul electric din inox:

Îndepărtează mizeria și resturile mari de pe aragaz folosind o cârpă umedă și detergent pentru vase.

Clătește aragazul cu apă caldă și șterge-l cu o cârpă moale și uscată.

Poți aplica un strat subțire de ulei de gătit pe suprafața aragazului pentru a preveni zgârieturile și pentru a îmbunătăți strălucirea.

Înainte de a utiliza aragazul electric din nou, asigură-te că suprafața este complet uscată pentru a preveni electrocutarea.

Este important să eviți să folosești soluții de curățare abrazive sau perii dure care pot zgâria suprafața aragazului din inox. De asemenea, evită să folosești produse de curățare care conțin clor sau alte substanțe chimice dure, care pot afecta suprafața aragazului.

Materialul plitei: Aragazul profesional electric Ideal Inox este realizat din inox  AISI 304, ceea cel face mai durabil.

Ce tip de vase pot fi golosite pe plita electrică?

Plita electrică Ideal Inox cu doua ochiuri este compatibilă cu majoritatea tipurilor de vase de gătit, inclusiv cele din metal.

Cu toate acestea, trebuie să ții cont de faptul că anumite metale pot fi mai conductive și pot transfera căldura mai eficient decât altele, ceea ce poate afecta timpul de gătire și performanța generală a plitei.

De exemplu, vasele din aluminiu transferă căldura mai rapid decât cele din oțel inoxidabil, ceea ce poate duce la supraîncălzirea plitei și la arderea alimentelor. Prin urmare, dacă folosești vase din aluminiu, trebuie să fii atent la temperatura și la timpul de gătire.

Îți recomandăm și: