Aragaz profesional cu un foc tip wok, Ideal Inox, gaz natural, Linia 700

00063544
00063544

Masina de gatit cu un arzatoar tip wok, de banc, constructie inox, valva de siguranta si termocupla, flacara pilot pentru performante maxime si reducerea substantiala a consumului de gaz. Suportul pentru vasela este realizat din fonta masiva pentru a sustine greutati mari, detasabil.

Model: CLR.TC.7WG400
        00063544
Dimensiuni mm (Lxlxh): 400x700x300
Greutate Kg: 30
Gross m3: 0.28 
Power kW: 18

Consum m3/h: 1.87 

Presiune mbar: 20 

Alimentare: Gaz Natural

BarCode

Video:
Brand 1:
Turhan Celik
Gross Kg:
30
Putere kW:
18
Dimensiuni mm:
400x700x300
Alimentare:
Gaz natural
660.00  + TVA
578.00 
Discount: 82.00 € (12%)
+
Precomandă Adaugă la Favorite

Descriere

Ce este un aragaz tip wok?

Un aragaz tip wok este un echipament de gătit profesional conceput special pentru utilizarea unui wok. Acesta dispune de un arzător sau mai multe arzătoare special proiectate pentru a distribui căldura în mod eficient în wok și a permite gătirea rapidă la temperaturi înalte.

Ce fel de preparate pot fi gătite pe un aragaz tip wok?

Un aragaz tip wok este ideal pentru gătitul preparatelor asiatice și al altor feluri de mâncare care implică tehnici de gătit la temperaturi înalte, cum ar fi stir-fry (săritul rapid în wok), sărinderea, prăjirea și aburirea. Poți pregăti stir-fry-uri cu legume și carne, noodles, fried rice, tofu sărat și multe altele.

Care sunt avantajele utilizării unui aragaz tip wok?

Utilizarea unui aragaz tip wok oferă mai multe avantaje, inclusiv gătirea rapidă și uniformă a preparatelor, posibilitatea de a controla temperatura și distribuția căldurii în mod precis, obținerea aromei autentice în preparatele asiatice, eficiența energetică și versatilitatea în gătit.

Eficiență în gătit: Wok-ul profesional are o formă concavă adâncă, care permite alimentelor să fie gătite rapid și uniform. Aceasta asigură că ingredientele sunt preparate într-un timp mai scurt, ceea ce este crucial într-un mediu de restaurant aglomerat. De asemenea, forma wok-ului permite distribuirea uniformă a căldurii, asigurând că alimentele sunt gătite corespunzător.

Versatilitate:  Aragazul Ideal Inox tip wok poate fi utilizat pentru gătirea unei game variate de preparate. Poate fi folosit pentru prăjire, sărinderea, aburirea, fierberea și multe alte tehnici de gătit. Această versatilitate îl face un instrument esențial în bucătăria unui restaurant, deoarece permite bucătarilor să pregătească o varietate de feluri de mâncare folosind același echipament HoReCa.

Economie de energie: Wok-ul profesional este construit din materiale care conduc căldura eficient, cum ar fi oțelul carbon sau fonta. Aceasta înseamnă că wok-ul se încălzește rapid și păstrează căldura în mod eficient. Prin urmare, bucătarii pot utiliza un foc mai mic sau reglajul mai scăzut al aragazului pentru a obține rezultate excelente de gătit. Acest lucru duce la o economie de energie semnificativă într-un mediu comercial.

Aromă autentică: Wok-ul profesional oferă alimentelor o aromă distinctă și autentică. Prin gătirea rapidă și la temperaturi înalte, ingredientele păstrează prospețimea și textura, iar aromele se intensifică. Aceasta este o caracteristică importantă în bucătăria asiatică, unde wok-ul este folosit frecvent pentru preparate precum stir-fry, noodles sau fried rice.

Durabilitate și ușurință în întreținere:  Aragazele profesionale Ideal Inox sunt fabricate pentru a rezista utilizării intensive în mediul comercial al unui restaurant. Acestea sunt confecționate din materiale durabile, oțel inoxidabil si fonta, și sunt proiectate să reziste la temperaturi ridicate și uzură constantă. De asemenea, sunt relativ ușor de curățat.

Acestea sunt doar câteva motive pentru a alege un aragaz wok profesional în bucătăria unui restaurant. Folosirea unui aragaz profesional tip wok de calitate poate îmbunătăți calitatea preparatelor, eficiența în bucătărie și satisfacția clienților.