Aragaz profesional 2 focuri, Ideal Inox, butelie, Linia 630

00062427
00062427

Aragaz cu doua focuri, de banc, constructie inox, alimentare  GPL, valva de siguranta si termocupla, fiecare arzator functioneaza independent, picioare reglabile pe inaltime. Se va utiliza cu un regulator de presiune cu cap fix (ceas butelie).

 Model: CLR.TC.OCG401
        00062427
Dimensiuni mm (Lxlxh): 400x630x300 
Greutate Kg: 18
Gross m3: 0.10 
Putere kW: 11
Consum Kg/h: 1.04
Presiune mbar: 30
Alimentare: Butelie

BarCode

Video:
Brand 1:
Turhan Celik
Gross Kg:
18
Gross m3:
0,10
Putere kW:
11
Dimensiuni mm:
400x630x300
Alimentare:
GPL
527.00  + TVA
432.00 
Discount: 95.00 € (18%)
+
Precomandă Adaugă la Favorite

Descriere

Aragazul profesional cu două focuri de la Ideal Inox, din Linia 630, este alegerea ideală pentru bucătarii profesioniști și pasionați de gătit.

  • Construit din inox de cea mai bună calitate, acest aragaz este durabil și rezistent la uzură, făcându-l potrivit pentru uzul zilnic într-un mediu comercial.
  • Fiecare arzator al aragazului funcționează independent, astfel încât poți găti diferite feluri de mâncare simultan și cu ușurință. Acest aragaz este alimentat cu gaz natural și este echipat cu o valvă de siguranță și o termocuplă pentru a preveni eventualele accidente.
  • Picioarele aragazului sunt reglabile pe înălțime, oferindu-ți flexibilitate în ceea ce privește poziționarea și nivelarea aragazului.
  • În plus, aragazul are un design modern și elegant, care se potrivește perfect cu orice bucătărie profesională sau casnică.

Achiziționarea aragazului Ideal Inox, Linia 630, este o investiție excelentă pentru afacerea ta sau pentru pasiunea ta pentru gătit. Alege calitatea și performanța garantată de Ideal Inox!

Există multe avantaje ale folosirii unui aragaz profesional cu două ochiuri în bucătăriile comerciale sau industriale. Iată câteva dintre cele mai importante:

  • Eficiență: Cu două arzătoare independente, puteți găti mai multe feluri de mâncare simultan, economisind timp și energie.
  • Flexibilitate: Aragazul cu două ochiuri vă oferă flexibilitatea de a ajusta nivelul de căldură pentru fiecare arzător în funcție de cerințele rețetelor.
  • Economie: Utilizarea unui aragaz cu două ochiuri poate fi mai economică decât utilizarea a două aragaze separate, deoarece necesită doar o singură alimentare cu gaz și o singură locație de instalare.
  • Durabilitate: Aragazele profesionale sunt concepute să reziste uzurii și să ofere performanță constantă într-un mediu comercial sau industrial.
  • Igienă: Are suprafețe netede și ușor de curățat, fiind ideal pentru menținerea igienei într-un mediu de bucătărie.

În concluzie, un aragaz profesional cu două ochiuri poate fi o alegere excelentă pentru bucătăriile comerciale sau industriale care au nevoie de o soluție eficientă, flexibilă și durabilă pentru gătitul diverselor feluri de mâncare.

 

Îți recomandăm și: