- 13%

Marmita electrica incalzire indirecta, Ideal Inox, 80 l, Linia 700

00062576
00062576

Marmita incalzire indirecta, constructie inox, termostat, robineti scurgere si umplere apa calda - apa rece, indicator de nivel, manometru. 

Model: CLR.TC.7KTEN800
       00062576 

Capacitate l: 80 

Dimensiuni mm (Lxlxh): 800x700x850

Greutate Kg: 134

Gross m3 : 0,95

Putere kW: 18

Alimentare: 400V, 3~60Hz

* incalzire directa aplicata sub oala de gatire
* incalzire indirecta provenind de la un vas cu apa (bain-marie) sub oala de gatire

BarCode

Video:
Brand 1:
Turhan Celik
Gross Kg:
134
Putere kW:
18
Dimensiuni mm:
800*700*850
Alimentare:
400V, 3~, 60Hz
3,489.00  + TVA
3,046.00 
Discount: 443.00 € (13%)
+
Precomandă Adaugă la Favorite

Descriere

Marmita electrică cu încălzire indirectă, Ideal Inox, 80 l din Linia 700, este un echipament versatil și util în diverse contexte din industria alimentară.

Iată cum poate fi utilizată în diferite medii:

Bucătăria unui restaurant: Marmita electrică cu încălzire indirectă este ideală pentru gătitul anumitor tipuri de mâncăruri care necesită temperaturi constante și uniforme, cum ar fi supe, sosuri, tocănițe sau preparate ce necesită timp îndelungat de gătire. Datorită capacității sale mari de 80 litrii, poate fi folosită pentru a pregăti cantități mari de mâncare într-o singură serie.

Organizare de evenimente: Acest tip de marmită electrica este foarte util în cadrul evenimentelor în care este necesar să se gătească sau să se păstreze preparate pentru un număr mare de persoane. Capacitatea sa mare și controlul precis al temperaturii îl fac potrivit pentru a prepara mâncăruri pentru bufete sau evenimente speciale.

Fast-food: În anumite fast-food-uri care servesc produse precum tocănițe, ciorbe sau alte mâncăruri care necesită gătire îndelungată, o marmită electrică cu încălzire indirectă poate fi folosită pentru a menține consistența și calitatea preparatelor.

Bucătăria unui spital: În mediul spitalicesc, este esențial să se ofere alimente sănătoase și bine gătite pacienților. Marmita electrică profesionala poate fi folosită pentru a prepara supe și mâncăruri speciale, ținând cont de necesitățile dietetice individuale.

Bucătăria pentru catering în cantități mari: Datorită capacității mari și controlului precis al temperaturii, această marmită este potrivită pentru bucătăriile care se ocupă de catering pentru evenimente, școli, companii sau alte instituții.

Bucătăria industrială: În bucătăriile industriale, unde producția de mâncare este la scară mare, o marmită electrică cu încălzire indirectă poate fi un echipament esențial pentru pregătirea anumitor preparate în cantități mari.

Bucătăria de producție: În cazul producției alimentare la scară mai mare, cum ar fi fabricile care produc conserve sau preparate semi-preparate, această marmită poate fi folosită pentru gătitul și procesarea ingredientelor în cantități mari.

Marmitele profesionale sunt esențiale în bucătăriile comerciale, deoarece permit bucătarilor să gătească cantități mari de mâncare în mod eficient și să asigure calitatea și consistența preparatelor. Acestea sunt instrumente esențiale pentru a răspunde cerințelor din industria alimentară și pentru a servi clienții într-un mod profesionist și eficient.

Ce însemnă încălzire indirectă la marmite?

Încălzirea indirectă în contextul unei marmite profesionale se referă la procesul de transmitere a căldurii către conținutul marmitei prin intermediul unui agent intermediar, cum ar fi apa si aburul. Acest proces asigură o distribuție uniformă a căldurii și ajută la evitarea riscului de ardere sau supraîncălzire localizată a alimentelor.

Marmitele cu încălzire indirectă folosesc un strat dublu ( dou vase) cu apă si abur între cele două vase. În acest mod, elementul de încălzire nu intră în contact direct cu alimentele.

Acest design are mai multe avantaje:

Distribuție uniformă a căldurii: Încălzirea indirectă asigură că căldura este distribuită uniform în întreaga marmiță, astfel încât alimentele să fie gătite în mod consistent și să evite punctele fierbinți sau supraîncălzirea.

Prevenirea arderii: Deoarece alimentele nu intră în contact direct cu sursa de căldură, riscul de ardere sau lipire pe fundul marmitei este redus semnificativ.

Control mai precis al temperaturii: Încălzirea indirectă permite controlul mai precis al temperaturii, deoarece agentul intermediar poate fi menținut la o temperatură constantă și mai ușor de reglat.

Preparare delicată: Unele preparate alimentare necesită încălzire lentă și controlată, ceea ce poate fi realizat mai bine prin intermediul încălzirii indirecte pentru a menține textura și integritatea ingredientelor.

În general, încălzirea indirectă este preferată în industria alimentară pentru preparatele care necesită o atenție specială la gătit și pentru menținerea calității alimentelor. Aceasta contribuie la obținerea unor rezultate superioare în bucătăriile comerciale și industriale, unde cantitățile mari de mâncare trebuie pregătite în mod constant și cu o calitate ridicată.