Gratar placa striata, Ideal Inox, 40 cm, gaz natural, Linia 630

00058343
00058343

Gratar cu placa striata de 12 mm, de banc, constructie inox, valva de siguranta si termocupla, arzator cu flacara de veghe, aprindere piezo electrica, finisaje scotch-brite, colturi rotunjite, protectie stropi, sertar de colectare a grasimii detasabil, picioare reglabile pe inaltime.

Model: CLR.TC.6IG420-TY
        00058343
Dimensiuni mm (Lxlxh): 400x630x300 
Greutate Kg: 36
Putere kW: 5

Consum m3/h: 0.52 
Presiune mbar: 20

Alimentare: Gaz Natural

BarCode
Brand 1:
Turhan Celik
Gross Kg:
36
Gross m3:
0.13
Putere kW:
5
Dimensiuni mm:
400x630x300
Alimentare:
Gaz natural
660.00  + TVA
585.00 
Discount: 75.00 € (11%)
+
Precomandă Adaugă la Favorite

Descriere

Alege Un Grătar Cu Placă Striată Ideal Inox - Un Avantaj Culinar pentru Bucătăria Ta!

Când vine vorba de echipamente HoReCa, nu poți neglija importanța unui grill gaz profesional pentru a obține rezultate deosebite în bucătăria ta. De aceea, Grătarul Cu Placă Striată Ideal Inox, cu dimensiuni mm (Lxlxh): 400x630x300 și alimentare pe gaz natural, este alegerea perfectă pentru orice tip de bucătărie dintr-un restaurant, fast-food, cantină sau locație de autoservire.

Iată câteva avantaje ale acestui produs de calitate:

  • Placă striată pentru rezultate perfecte: Cu această placă striată, vei putea găti o varietate de feluri de mâncare, de la fripturi suculente la legume și fructe de mare. Grătarul îți permite să obții marcaje frumoase și să păstrezi sucurile naturale ale alimentelor, oferindu-le un aspect și un gust delicios.
  • Durabilitate și ușurință în întreținere: Fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, acest grătar rezistă la coroziune și uzură, asigurându-ți o durată lungă de utilizare. Placa striată este prevăzută cu canale de evacuare a grăsimii, ceea ce îl face ușor de curățat și menținut într-o stare impecabilă.
  • Eficiență energetică și reglarea căldurii: Sistemul de alimentare cu gaz natural nu numai că este ecologic, dar este și mai eficient decât sistemele tradiționale de alimentare cu energie electrică. Grătarul dispune de un buton de control pentru a regla nivelul de căldură, permițându-ți să gătești alimentele la temperaturi necesare.
  • Design elegant și siguranță în utilizare: Grătarul Placă Striată Ideal Inox are un design modern și elegant, care va aduce o notă de stil și rafinament bucătăriei tale profesionale. Baza sa solidă oferă stabilitate și siguranță în timpul utilizării, iar valvele de siguranță și termocupla asigură o funcționare protejată.

Cu Grătarul Placă Striată Ideal Inox, vei putea să gătești preparate delicioase și să-ți surprinzi clienții cu arome și texturi unice.

Achiziționează acum Grătarul cu Placă Striată Ideal Inox de 40 cm, alimentat cu gaz natural, din Linia 630, și beneficiază de avantajele pe care le oferă în diversele bucătării profesionale! Indiferent dacă ai un restaurant, un fast food, o bucătărie profesională, o cantină sau o locație de autoservire, acest grătar îți va transforma preparatele în adevărate delicii culinare.

Îți recomandăm și: