- 15%

 Gratar cu roca vulcanica si placa neteda, Ideal Inox, 80 cm, gaz, Linia 630

00063044
00063044

Gratar jumatate cu roca vulcanica, iar jumatate cu placa striata, de banc, constructie inox, valva de siguranta si termocupla, fiecare arzator functioneaza independent,sertar de scurgerea a grasimii. 

Model: CLR.TC.6LG800.01
        00063044
Dimensiuni mm (Lxlxh): 800x630x300
Greutate Kg: 60 
Putere kW: 10

Consum m3/h: 1.04
Presiune mbar: 20 

Alimentare: Gaz Natural 

BarCode

Video:
Brand 1:
Turhan Celik
Gross Kg:
60
Putere kW:
10
Dimensiuni mm:
800x630x300
Alimentare:
Gaz natural
1,075.00  + TVA
911.00 
Discount: 164.00 € (15%)
+
Precomandă Adaugă la Favorite

Descriere

Iată o soluție inovatoare pentru bucătăria restaurantului tău: grătarul jumătate cu placă striată și roca vulcanică, iar jumătate cu placa netedă, din Linia 630, Ideal Inox. 

Cu acest grătar iprofesionl, vei aduce un plus de versatilitate și eficiență în procesul de gătit al preparatelor la grătar. 

De ce să alegi un gratar cu rocă vulcanică?

Să alegi un grătar cu roca vulcanică în bucătăria restaurantului tău aduce numeroase avantaje și îmbunătățiri în procesul de gătit și calitatea preparatelor.

Rocile vulcanice, așa cum sugerează și numele lor, sunt tipuri de roci formate în urma erupției unui vulcan. După ce se răcesc, aceste rocile devin extrem de dure și prezintă un avantaj semnificativ - sunt excepționali conductori de căldură. Această caracteristică le face ideale pentru utilizarea în grătarele cu gaz din bucătăriile profesionale. Beneficiile rocilor vulcanice constau în capacitatea lor de a reține și reflecta căldura, contribuind astfel la o gătire mai eficientă și uniformă a cărnii.

Iată câteva motive importante pentru care un grătar cu roca vulcanică poate fi o alegere excelentă în bucătaria restaurantului tău:

  • Reținerea căldurii: Roca vulcanică are capacitatea de a reține căldura și de a o distribui uniform pe toată suprafața grătarului. Aceasta înseamnă că vei obține o gătire uniformă a alimentelor și vei evita zonele arse sau insuficient gătite.
  • Gătire sănătoasă: Datorită capacității de reținere a căldurii, roca vulcanică reduce nevoia de a folosi uleiuri sau grăsimi în exces în timpul gătitului. Astfel, preparatele vor fi mai sănătoase și mai puțin grase, fapt ce poate fi apreciat de clienții preocupați de alimentația sănătoasă.
  • Arome delicioase: În timpul gătitului, roca vulcanică emite vapori care conferă preparatelor un gust intens și o aromă delicioasă. Acest aspect poate face ca preparatele tale să fie cu adevărat remarcabile în ochii clienților.
  • Ușurința în curățare: Ușurința în curățare reprezintă unul dintre cele mai mari avantaje ale grătarului cu roca vulcanică și al plăcii striate. Atât placa netedă a grătarului cu roca vulcanică, cât și placa striată sunt detașabile, ceea ce le face mai accesibile pentru curățare. În momentul în care acestea trebuie curățate în profunzime, pot fi îndepărtate și spălate sub jetul de apă.
  • Mai puțin fum: Datorită designului său cu striații suprapuse, grăsimea care se scurge din alimente nu va ajunge pe roca vulcanică, evitând astfel producerea excesivă de fum. Placa striată a grătarului profesionalIdeal Inox nu numai că minimizează fumul, dar adaugă și un aspect atrăgător preparatelor. Datorită liniilor vizibile lăsate pe alimente, acestea vor avea o prezentare mai apetisantă și vor cuceri cu siguranță privirile clienților tăi. În plus, structura plăcii striate contribuie la păstrarea sucurilor în carne, obținându-se astfel preparate mai fragede și mai savuroase.
  • Durabilitate și rezistență: Roca vulcanică este un material durabil și rezistent la temperaturi ridicate, ceea ce îi conferă o viață lungă de utilizare. Investiția într-un grătar cu roca vulcanică poate fi una pe termen lung, având un impact pozitiv asupra eficienței bucătăriei tale.
  • Flexibilitate și versatilitate: Cu grătarul jumătate cu roca vulcanică și jumătate cu placă striată, vei putea găti o varietate largă de alimente, de la carnea suculentă de pui, porc sau vită, hamburger, până la legume proaspete și fructe.
  • Gătire uniformă: Roca vulcanică și placa striată asigură o distribuție uniformă a căldurii, rezultând preparate perfect gătite pe toată suprafața grătarului.
  • Eficiență energetică: Fiecare arzător funcționează independent, permițându-ți să economisești energie atunci când nu utilizezi întreaga suprafață a grătarului profesional.
  • Siguranță și control: Valva de siguranță și termocupla garantează o funcționare în siguranță a grătarului, iar construcția din inox conferă rezistență și durabilitate.

Cu acest grătar inovator, vei putea oferi preparate de cea mai bună calitate, gătite la perfecțiune și cu arome irezistibile. Bucătăria ta va cuceri cu siguranță inimile clienților, iar preparatele tale vor fi apreciate pentru gustul lor desăvârșit.

Nu rata oportunitatea de a aduce un plus de profesionalism și eficiență bucătăriei tale. Alege grătarul jumîtate cu placa netedă, iar cealaltă jumătate cu placa striată și roca vulcanică

În concluzie, alegerea unui grătar cu roca vulcanică din Linia 630, Ideal Inox,  poate aduce multiple beneficii bucătăriei restaurantului tău și poate îmbunătăți calitatea preparatelor. Calitatea și aroma excepțională a alimentelor gătite pe acest tip de grătar vor fi apreciate de clienți și te vor ajuta să te diferențiezi în piața gastronomică.