- 18%

 Friteuza profesionala, Ideal Inox, Gaz Natural, 8 l, Linia 630

00062300
00062300

Friteuza gaz, constructie inox, dispozitiv de scurgere a uleiului, termostat de siguranta, flacara de veghe.

Model: CLR.TC.6FG400
       00062300 
Dimensiuni mm cos: 200x260x120
Dimensiuni mm (Lxlxh): 400x630x300 
Capacitate l: 1x8 
Greutate Kg: 21
Gross m3: 0,75
Putere kW: 7
Consum m3/h: 0.73
Presiune mbar: 20
Alimentare: Gaz natural 

BarCode

Video:
Brand 1:
Turhan Celik
Gross Kg:
21
Gross m3:
0,75
Putere kW:
7
Dimensiuni mm:
400x630x300
Alimentare:
Gaz natural
1,222.00  + TVA
1,001.00 
Discount: 221.00 € (18%)
+
Precomandă Adaugă la Favorite

Descriere

O friteuză profesională pe gaz este un aparat de bucătărie care utilizează gaz natural  pentru a încălzi uleiul din interiorul friteuzei și a prăji alimentele.

Iată câteva avantaje ale utilizării unei friteuze profesionale pe gaz Ideal Inox:

 1. Viteză de încălzire: Friteuzele pe gaz se încălzesc mai rapid decât cele electrice, ceea ce înseamnă că timpul de încălzire este mai scurt și că puteți pregăti alimentele mai repede.

 2. Eficiență energetică: Friteuzele pe gaz sunt mai eficiente energetic decât cele electrice, deoarece gazul este mai ieftin și mai eficient decât energia electrică.

 3. Reglajul temperaturii: Friteuzele pe gaz permit reglarea temperaturii, astfel încât să puteți prăji alimentele la temperatura optimă pentru a obține cel mai bun gust și textură.

 4. Capacitate mare: Friteuza pe gaz are o capacitate de 8 l, ceea ce înseamnă că puteți prăji mai multe alimente odată, economisind timp și energie.

 5. Durabilitate: Friteuza pe gaz este construită din inox, ceea ce o face să dureze mai mult. De asemenea, coșul friteuzei este realizat din inox. Cosul de prajire are maner lung si dispozitiv de prindere pentru scurgerea uleiului.

 6. Flexibilitate: Friteuzele pe gaz sunt portabile și pot fi utilizate în afara bucătăriei sau în zone fără acces la energie electrică, ceea ce le face ideale pentru utilizarea în afara spațiului de bucătărie.

 7. Versatilitate: Friteuzele pe gaz sunt disponibile în diferite dimensiuni și modele, astfel încât să puteți alege friteuza care corespunde cel mai bine nevoilor dumneavoastră de gătit și bucătărie.

 8. Zona rece: Zona rece la o friteuză pe gaz este o caracteristică importantă care poate ajuta la prevenirea arderea alimentelor și la creșterea duratei de viață a uleiului. Aceasta constă într-un spațiu din friteuză care rămâne relativ rece, chiar dacă restul uleiului din friteuză este încins la temperaturi ridicate. 

Această zonă rece este importantă pentru mai multe motive:

a. Prevenirea arderii alimentelor: În timpul prăjirii, bucățile mici de alimente care cad în ulei pot arde și deveni neplăcute la gust. Zona rece ajută la prevenirea acestui lucru, deoarece alimentele căzute în zona rece nu se vor arde.

b. Protejarea uleiului: Zona rece ajută la protejarea uleiului din friteuză, deoarece alimentele căzute în zona rece nu îl vor contamina cu bucăți arse sau murdărie.

c. Economisirea de energie: Zona rece ajută la economisirea de energie, deoarece friteuza nu trebuie să încălzească continuu întregul volum de ulei pentru a menține temperatura constantă.

d. Îmbunătățirea siguranței: Zona rece ajută la îmbunătățirea siguranței în timpul procesului de prăjire, deoarece alimentele căzute în zona rece nu pot provoca un incendiu în cazul în care uleiul din friteuză s-ar aprinde accidental.

Este important să se mențină zona rece curată, prin golirea acesteia după fiecare utilizare și curățarea uleiului rămas din zona rece. De asemenea, este important să se elimine alimentele care se scurg în zona rece, deoarece acestea pot deveni un mediu propice pentru dezvoltarea bacteriilor.

   Cosul de prăjire din oțel inoxidabil este o parte importantă a friteuzei, care permite prăjirea alimentelor în ulei fără a fi necesară introducerea mâinii în ulei fierbinte. Acesta este prevăzut cu mâner  pentru a permite manipularea cu ușurință.

Iată câteva avantaje ale folosirii unui coș de prăjire din oțel inoxidabil: 

 1. Durabilitate: Cosurile de prăjire din oțel inoxidabil sunt durabile și rezistente la coroziune, ceea ce le face să dureze mai mult decât cosurile de prăjire din alte materiale.

 2. Igienă: Oțelul inoxidabil este un material igienic și ușor de curățat, ceea ce face ca cosurile de prăjire din acest material să fie ideale pentru utilizarea în bucătării profesionale, unde igiena este foarte importantă.

 3. Ușor de curățat: Cosurile de prăjire din oțel inoxidabil sunt ușor de curățat și de întreținut, deoarece nu se pătează sau se decolorează la fel de ușor ca alte materiale.

 4. Rezistență la temperatură: Oțelul inoxidabil este rezistent la temperaturi ridicate, ceea ce face ca cosurile de prăjire din acest material să fie ideale pentru utilizarea în friteuzele care necesită temperaturi ridicate pentru a prăji alimentele.

 5. Design ergonomic: Cosurilor de prăjire din oțel inoxidabil au mânere ergonomice, care permit manipularea ușoară și confortabilă a cosului.

Este important să se curețe cosul de prăjire din oțel inoxidabil după fiecare utilizare, pentru a preveni acumularea de resturi de alimente și pentru a menține igiena. Cosul poate fi curățat cu ajutorul unui detergent obișnuit și apă caldă, iar resturile de mâncare sau grăsime pot fi îndepărtate cu ajutorul unei perii de curățat. De asemenea, cosul poate fi sterilizat prin scufundarea în apă clocotită timp de câteva minute.

 
 • Include un coș de prajire și un capac de protectțe.
 • Picioarele sunt reglabile pe înaltime.
 • Poate fi achizitionată împeuna cu un suport din otel inoxidabil

 Friteuza profesionala, Ideal Inox, Gaz Natural, 8 l, Linia 630 este disponibil si pe site-ul de achizitii publice e-licitatie.ro / SEAP.

Îți recomandăm și: