- 18%

 Friteuza profesionala dubla, Ideal Inox, GPL, 8+8 l, Linia 630

00062425
00062425

Friteuza gaz dubla, constructie inox, dispozitiv de scurgere a uleiului, termostat de siguranta, flacara de veghe. Fiecare cuva functioneaza independent. Temperatura friteuzei este controlata de un termostat ajustabil. Se va utiliza cu un regulator de presiune cu cap fix (ceas butelie).

Model: CLR.TC.6FG601   
      00062425
Dimensiuni mm (Lxlxh): 600x630x300 
Dimensiuni mm cos: 200x260x120

Capacitate l: 2x8 
Greutate Kg: 34
Gross m3: 0.75
Putere kW: 14
Consum Kg/h: 1.46
Presiune mbar: 30

Alimentare: GPL

BarCode

Video:
Brand 1:
Turhan Celik
Gross Kg:
34
Gross m3:
0.75
Putere kW:
14
Dimensiuni mm:
600x630x300
Alimentare:
GPL
1,999.00  + TVA
1,637.00 
Discount: 362.00 € (18%)
+
Precomandă Adaugă la Favorite

Descriere

O friteuză profesională cu butelie din oțel inoxidabil poate fi o alegere excelentă pentru utilizarea într-un mediu comercial sau într-o bucătărie profesională

Frituza profesionala cu butelie oferă o serie de avantaje, cum ar fi:

 1. Viteză de încălzire: Friteuzele pe butelie se încălzesc mai rapid decât cele electrice, ceea ce înseamnă că timpul de încălzire este mai scurt și că puteți pregăti alimentele mai repede.

 2. Eficiență energetică: Friteuzele cu butelie sunt adesea mai economice decât cele care funcționează cu electricitate, deoarece butelia de gaz poate fi reumplută, iar propanul este mai ieftin și mai eficient decât energia electrică.

 3. Reglajul temperaturii: Friteuzele pe butelie permit reglarea temperaturii, astfel încât să puteți prăji alimentele la temperatura optimă pentru a obține cel mai bun gust și textură.

 4. Capacitate mare: Friteuza pe butelie are o capacitate de 8 l, ceea ce înseamnă că puteți prăji mai multe alimente odată, economisind timp și energie.

 5. Durabilitate: Friteuza pe butelie este construită din inox, ceea ce o face să dureze mai mult. De asemenea, coșul friteuzei este realizat din inox. Cosul de prajire are maner lung si dispozitiv de prindere pentru scurgerea uleiului.

 6. Flexibilitate: Friteuzele pe butelie sunt portabile și pot fi utilizate în afara bucătăriei sau în zone fără acces la energie electrică, ceea ce le face ideale pentru utilizarea în afara spațiului de bucătărie.

 7. Versatilitate: Friteuzele pe butelie sunt disponibile în diferite dimensiuni și modele, astfel încât să puteți alege friteuza care corespunde cel mai bine nevoilor dumneavoastră de gătit și bucătărie.

 8. Mobilitate: Friteuzele cu butelie din oțel inoxidabil sunt portabile și pot fi mutate cu ușurință, astfel încât puteți să le plasați în locul cel mai potrivit în funcție de nevoile dvs.

 9. Zona rece: Zona rece la o friteuză pe butelie este o caracteristică importantă care poate ajuta la prevenirea arderea alimentelor și la creșterea duratei de viață a uleiului. Aceasta constă într-un spațiu din friteuză care rămâne relativ rece, chiar dacă restul uleiului din friteuză este încins la temperaturi ridicate. 

Această zonă rece este importantă pentru mai multe motive:

a. Prevenirea arderii alimentelor: În timpul prăjirii, bucățile mici de alimente care cad în ulei pot arde și deveni neplăcute la gust. Zona rece ajută la prevenirea acestui lucru, deoarece alimentele căzute în zona rece nu se vor arde.

b. Protejarea uleiului: Zona rece ajută la protejarea uleiului din friteuză, deoarece alimentele căzute în zona rece nu îl vor contamina cu bucăți arse sau murdărie.

c. Economisirea de energie: Zona rece ajută la economisirea de energie, deoarece friteuza nu trebuie să încălzească continuu întregul volum de ulei pentru a menține temperatura constantă.

d. Îmbunătățirea siguranței: Zona rece ajută la îmbunătățirea siguranței în timpul procesului de prăjire, deoarece alimentele căzute în zona rece nu pot provoca un incendiu în cazul în care uleiul din friteuză s-ar aprinde accidental.

Este important să se mențină zona rece curată, prin golirea acesteia după fiecare utilizare și curățarea uleiului rămas din zona rece. De asemenea, este important să se elimine alimentele care se scurg în zona rece, deoarece acestea pot deveni un mediu propice pentru dezvoltarea bacteriilor.

Curățare ușoară: În ceea ce privește curățarea, friteuzele profesionale cu butelie din oțel inoxidabil necesită curățare regulată  pentru a se menține igienice și pentru a funcționa în mod corespunzător. Este important să citiți instrucțiunile producătorului pentru a afla modul corect de curățare a friteuzei. De obicei, este necesar să curățați friteuza după fiecare utilizare, îndepărtând resturile de alimente și grăsimea cu ajutorul unui detergent de vase și apă caldă. Nu uitați să curățați și cosul de prăjire și orificiile de evacuare a uleiului.

   Cosul de prăjire din oțel inoxidabil este o parte importantă a friteuzei, care permite prăjirea alimentelor în ulei fără a fi necesară introducerea mâinii în ulei fierbinte. Acesta este prevăzut cu mâner  pentru a permite manipularea cu ușurință.

Iată câteva avantaje ale folosirii unui coș de prăjire din oțel inoxidabil: 

 1. Durabilitate: Cosurile de prăjire din oțel inoxidabil sunt durabile și rezistente la coroziune, ceea ce le face să dureze mai mult decât cosurile de prăjire din alte materiale.

 2. Igienă: Oțelul inoxidabil este un material igienic și ușor de curățat, ceea ce face ca cosurile de prăjire din acest material să fie ideale pentru utilizarea în bucătării profesionale, unde igiena este foarte importantă.

 3. Ușor de curățat: Cosurile de prăjire din oțel inoxidabil sunt ușor de curățat și de întreținut, deoarece nu se pătează sau se decolorează la fel de ușor ca alte materiale.

 4. Rezistență la temperatură: Oțelul inoxidabil este rezistent la temperaturi ridicate, ceea ce face ca cosurile de prăjire din acest material să fie ideale pentru utilizarea în friteuzele care necesită temperaturi ridicate pentru a prăji alimentele.

 5. Design ergonomic: Cosurilor de prăjire din oțel inoxidabil au mânere ergonomice, care permit manipularea ușoară și confortabilă a cosului.

Este important să se curețe cosul de prăjire din oțel inoxidabil după fiecare utilizare, pentru a preveni acumularea de resturi de alimente și pentru a menține igiena. Cosul poate fi curățat cu ajutorul unui detergent obișnuit și apă caldă, iar resturile de mâncare sau grăsime pot fi îndepărtate cu ajutorul unei perii de curățat. De asemenea, cosul poate fi sterilizat prin scufundarea în apă clocotită timp de câteva minute.

 

 • Include două coșuri de prajire și două capace de protecție.
 • Picioarele sunt reglabile pe înaltime.
 • Poate fi achizitionată împeună cu un suport din otel inoxidabil

 Friteuza profesionala dubla, Ideal Inox, GPL, 8+8 l, Linia 630 este disponibil si pe site-ul de achizitii publice e-licitatie.ro / SEAP.