Aparat shaorma cu 4 arzatoare, Ideal Inox, motor jos

00063045
00063045

Aparatul kebab este prevazut cu un corp mobil (arzatoarele se pot apropia de carne). Cele 4 arzatoare ale aparatului de kebab functioneaza independent si sunt prevazute cu plasa de protectie. Aparatul kebab prezinta o tepusa detasabila, iar motorul care actioneaza tepusa de shaorma este pozitionat in partea de jos. Arzatoarele sunt pozitionate orizontal. 

Model: CLR.TC.DNG201
         00063045
Capacitate Kg: 40-60 
Dimensiuni mm (Lxlxh): 540x660x1100
Arzatoare: 4
Putere kW: 12.8
Consum m3/h: 1,33
Presiune mbar: 20
Greutate Kg: 30
Alimentare motor: 230V~50Hz

Putere motor kW: 16.7
Alimentare arzatoare: Gaz natural

*Se poate accesoriza cu laterale pentru corpul mobil

BarCode
Brand 1:
Turhan Celik
Gross Kg:
30
Putere kW:
16.7
Dimensiuni mm:
540*660*1100
Alimentare:
Gaz natural
775.00  + TVA
729.00 
Discount: 46.00  (6%)
+
Precomandă Adaugă la Favorite

Descriere

Aparatul shaorma cu 4 arzatoare Ideal Inox este o alegere excelentă pentru gătitul și prepararea delicioaselor bucate de tip kebab sau shaorma. Acest aparat versatil este proiectat pentru a oferi performanțe superioare și o calitate de neegalat în ceea ce privește pregătirea mâncărurilor tradiționale orientale.

Iată câteva caracteristici cheie ale acestui aparat deosebit:

Corpul Mobil: Una dintre caracteristicile deosebite ale acestui aparat de kebab este corpul său mobil. Acest lucru permite arzatoarelor sa se apropie cât mai mult de carnea care se roteste pe tepusa, asigurându-se că fiecare strat de carne este gătit uniform. Astfel, puteți obține o consistență perfectă în fiecare bucată de shaorma sau kebab.

Arzatoare Independente: Cele 4 arzatoare ale aparatului funcționează independent. Aceasta înseamnă că puteți regla individual fiecare arzător, permițându-vă să controlați cu precizie temperatura și intensitatea flăcării pentru fiecare secțiune de carne. Această funcție este crucială pentru a obține gustul autentic al kebab-ului.

Plasă de Protecție: Fiecare arzător este echipat cu o plasă de protecție, care nu numai că asigură siguranța operatorului, dar și previne scurgerile de grăsime și alte reziduuri care ar putea provoca arderea necontrolată a flăcării.

Tepușă Detașabilă: Aparatul vine cu o tepușă detasabilă, ceea ce face curățarea și întreținerea aparatului de kebab mult mai ușoare.

Motorul în Partea de Jos: Motorul care acționează tepusa de shaorma este poziționat în partea de jos a aparatului. Aceasta oferă stabilitate și control în timpul rotirii, asigurându-vă că bucățile de carne sunt uniform gătite și bine distribuite pe tepușă.

Aparatul shaorma cu 4 arzatoare Ideal Inox este alegerea perfectă pentru profesioniștii din industria alimentară care doresc să pregătească kebab-uri autentice cu gust inconfundabil. Cu funcții de control individual, mobilitate și construcție durabilă din oțel inoxidabil, acest aparat vă va ajuta să obțineți rezultate de top în fiecare preparat. Este cu siguranță un instrument esențial pentru orice pasionat de bucătăria orientală și pentru oricine dorește să ofere clienților sau oaspeților experiența gustului autentic de shaorma  sau kebab.

Îți recomandăm și: