Vrei să deschizi o pizzerie? Află cum o poți amenaja și utila cu cele mai moderne echipamente HoReCa!

16/03/2022
de catre Sorina Altiparmak

Deschiderea unei pizzerii este o bună oportunitate de a avea succes într-un domeniu competitiv cum este HoReCa, însă pentru a profita la maxim de afacere este important să începi cu dreptul și să te diferențiezi de concurență. Amenajarea și utilarea unei pizzerii cu echipamente profesionale moderne și de cea mai bună calitate conduce la obținerea unui randament optim și a unor produse excelente.

Ideal Inox te ajută în demersul tău de înființare a unei pizzerii de succes, prin oferirea unei game complete și variate de echipamente profesionale de bucătărie. În plus, beneficiezi de soluții creative și ergonomice de amenajare și utilare a spațiului, fie că este vorba de un restaurant pizzerie cu spațiu de servire sau doar de o bucătărie profesională de preparare pizza, care este apoi livrată clienților.

Ce tipuri de echipamente HoReCa sunt necesare pentru deschiderea unei pizzerii?

Este importantă dotarea pizzeriei cu echipamente HoReCa fiabile, de calitate, care să ofere un randament bun pentru o lungă perioadă de timp. Ideal Inox îți oferă o gamă completă de echipamente profesionale bucătărie pentru prepararea blatului de pizza, a coacerii sale, dar și ustensile indispensabile bucătarilor.

1. Cuptor pizza

Cea mai importantă piesă care trebuie achiziționată este cuptorul pentru pizza. Pe site-ul idealinox.ro poți găsi numeroase modele de cuptor pizza, de dimensiuni și capacități variate. Ai la dispoziție cuptoare electrice cu una sau două camere de coacere, prevăzute cu șamotă și cu până la 12 tăvi și izolație din fibră. Aceste modele sunt realizate dintr-un inox rezistent și ușor de întreținut.

Îți poți completa achiziția cu un suport cuptor pizza pentru dimensiunile cuptorului pe care l-ai ales.

2. Malaxor aluat

Acest tip de aparat este utilizat la frământarea aluatului pentru obținerea tipului de blat dorit. Cuva acestui echipament este realizată din inox și poți opta pentru modele de malaxor pizza ce au diferite capacități, în funcție de volumul de lucru pe care îl preconizezi. Toate modelele prezintă capac de protecție.

3. Masă frigorifică preparare pizza

Acest tip de echipament este indispensabil pentru a păstra proaspete ingredientele pentru pizza la temperaturi scăzute. Aceste mese frigorifice sunt echipate cu blat din granit pentru prepararea pizzei, au rafturi ajustabile, picioare reglabile pe înălțime, răcire statică, temperatură reglabilă și degivrare automată.  

4. Formator aluat pizza

Acest tip de aparat se utilizează la întinderea aluatului de pizza, este fabricat din inox și prevăzut cu două role ajustabile pentru a stabili grosimea aluatului. Pe site-ul idealinox.ro găsești modele electrice, de dimensiuni diferite.

Beneficiază de o amenajare eficientă și creativă a pizzeriei tale!

Pe lângă echipamentele profesionale de bucătărie, Ideal Inox îți oferă și soluții de amenajare a pizzeriei. Acestea proiecte sunt schițe 3D ce prezintă designul interior și echiparea pizzeriei conform indicațiilor tale. Detaliile proiectului pot fi astfel ușor modificate, iar eventualele erori pot fi corectate din timp. Beneficiezi de cel mai bun proiect de interior pentru pizzeria ta, înainte de a începe lucrările. Economisești astfel timp și resurse. Contează pe soluțiile oferite de Ideal Inox!

Comentarii

Nici o postare găsită

Adaugă un Review