Friteuza electrica, Ideal Inox, 12 l, Linia 700

00057721
00057721

Friteuza de banc electrica cu o cuva, constructie inox, dispozitiv de scurgere a uleiului, termostat de siguranta, finisaje scotch-brite, colturi rotunjite, picioare reglabile pe inaltime. Temperatura friteuzei este controlata de un termostat ajustabil 100-180°C. Lampi de monitorizare a tensiunii si a functionarii.

Model: CLR.TC.7FE400
        00057721
Dimensiuni mm (Lxlxh): 400x700x300 

Dimensiune cos mm.: 200x260x130
Volum cuva l.: 1x12  
Greutate Kg: 17
Putere KW: 9
Alimentare: 400V, 3~, 60Hz
Poate fi combinata cu alte produse din Linia 700

BarCode
Brand 1:
Turhan Celik
Gross Kg:
17
Gross m3:
0.14
Putere kW:
9
Dimensiuni mm:
400x700x300
Alimentare:
400V, 3~, 60Hz
872.00  + TVA
762.00 
Discount: 110.00 € (13%)
+
Precomandă Adaugă la Favorite

Descriere

Cum faci cei mai buni cartofi prăjiți?

Cartofii prăjiți pot fi gătiți în multe moduri, în funcție de preferințele fiecăruia, însă aveți nevoie și de echipamentele potrivite pentru a obține rezultatul perfect.

Folosirea unei friteuze profesionale pentru a prepara cartofi prajiți reduce timpul de gătire și asigură o prajire uniformă a cartofilor datorită băii de ulei în care sunt scufundați.

Printre beneficiile friteuzei se numără termostatul care vă permite să setați temperatura în timpul prăjirii și cronometrul care oprește gătitul la intervalul setat.

Pentru a obține cartofi crocanți la exetrior și pufoși la interior, bucătarii recomandă ca aceștia să fie prăjiți în două etape.În prima etapă se prăjesc la o temperatură de 160°C, timp de cinci minute după care se poziționează sita în suportul sepcial de scurgere a uleiului timp de câteva minute. În a doua etapă cartofii se prăjesc la o temperatură de 180 °C, timp de două minute sau până când se rumenesc bine.

Prin urmare, fie ca este vorba de cartofi, pui, gogoși sau pește, friteuza profesională este instrumentul ideal pentru a crea preparate delicioase, crocante și suculente.

  • Friteuza electrica cu o capacitate de 12 l, din  Linia 700 este recomandată pentru unități tip fast food, catering sau restaurante cu un flux mediu de clienți si prepară între 100 - 200 porții / zi.
  • Friteuzele electrice distribuie căldura uniform și păstrează uleiul la temperaturi de până la 180. În același timp, rezervorul de prăjire este suficient de adânc încât cartofii să fie complet acoperiți cu ulei în timpul procesului de prăjire.
  • Capacitatea cuvei este de 12 l si este prevăzută cu robinet pentru golire. Această construcție permite curățarea rapidă a componentelor.
  • În plus, baia de ulei este marcată cu niveluri maxime și minime pentru a determina nivelul optim de ulei.
  • Cuva friteuzei este sudată de corpul friteuzei printr-un proces robotizat continuu.
  • Temperatura ideală a friteuzei electrice Ideal Inox este controlată de un termostat reglabil. Totodata, este echipat cu un LED luminos pentru a indica faptul ca friteuza este conectata la reteaua electrică, și un alt LED care se stinge când uleiul atinge temperatura stabilită.
  • Coșul de prajire are maner lung și dispozitiv de prindere pentru scurgerea uleiului.
  • Include un coș de prăjire și un capac de protecție.
  • Picioare sunt reglabile pe înaltime.
  • Poate fi achiziționată cu un suport din oțel inoxidabil.

Îți recomandăm și: