Friteuza profesionala electrica 12+12 l, Ideal Inox, Linia 700

00057826
00057826

Friteuza de banc electrica cu doua cuve, constructie inox, dispozitiv de scurgere a uleiului, termostat de siguranta, finisaje scotch-brite, colturi rotunjite, picioare reglabile pe inaltime. Fiecare cuva functioneaza independent. Temperatura friteuzei este controlata de un termostat ajustabil 100-180°C. Lampi de monitorizare a tensiunii si a functionarii.

Model: CLR.TC.7FE800
        00057826
Dimensiuni mm (Lxlxh): 800x700x300
Dimensiuni mm cos: 200x260x130
Volum cuva l.: 12+12  
Greutate Kg: 39
Putere kW: 18
Alimentare: 400V, 3~, 60Hz
Poate fi combinata cu alte produse din Linia 700

BarCode
Brand 1:
Turhan Celik
Gross Kg:
39
Gross m3:
0.27
Putere kW:
18
Dimensiuni mm:
800x700x300
Alimentare:
400V, 3~, 60Hz
1,551.00  + TVA
1,219.00 
Discount: 332.00 € (21%)
+
Precomandă Adaugă la Favorite

Descriere

Daca esti in cautarea unei friteuze electrice de calitate superioara, atunci Friteuza electrica 12+12 l, Ideal Inox, Linia 700 este solutia ideala.

Iată câteva beneficii și avantaje ale Friteuzei electrice 12+12 l, Ideal Inox, Linia 700:

 • Capacitate mare: Friteuza electrica are o capacitate totala de 24 de litri (12+12 l), ceea ce înseamnă că puteți găti o cantitate mare de alimente odată, economisind timp și energie.
 • Control individual: Fiecare cuva a friteuzei functioneaza independent, astfel încât puteți pregăti diferite alimente în același timp, fără a amesteca gusturile sau aromele.
 • Reglarea temperaturii: Friteuza electrica permite reglarea temperaturii în intervalul 100-180°C, astfel încât puteți prăji alimentele la temperatura optimă pentru a obține cel mai bun gust și textură.
 • Constructie robusta: Friteuza electrica este construită din inox, ceea ce o face durabilă și ușor de curățat. De asemenea, picioarele reglabile permit o stabilizare perfecta chiar si pe suprafete inegale.
 • Sistem de scurgere a uleiului: Friteuza electrica are un dispozitiv de scurgere a uleiului, care facilitează curățarea și menținerea friteuzei într-o stare igienică.
 • Versatilitate: Friteuza electrica este potrivita pentru utilizare în diferite medii, de la restaurante și hoteluri la fast-food-uri și catering, datorită capacității sale mari și a performanțelor excelente.
 • Ușurința de utilizare: Friteuza electrica este ușor de utilizat, iar termostatul de siguranta asigura o functionare sigura si fiabila. Cosul de prajire are maner lung si dispozitiv de prindere pentru scurgerea uleiului, facand mai usoara manevrarea si eliminarea produselor prajite.
 • Coturi reduse: Baia de ulei este marcată cu niveluri maxime si minime, ceea ce face mai usor determinarea cantitatii optime de ulei pentru fiecare utilizare, reducand astfel risipa si costurile.
 • Durabilitate: Cuva este sudata pe corpul friteuzei printr-un proces robotizat continuu, asigurand astfel o durabilitate ridicata si o functionare fara probleme pe termen lung.
 • Funcționare sigură și eficientă: Friteuza este echipata cu un LED luminos care indica cand friteuza este conectata la reteaua electrica si cu un alt LED care se stinge cand uleiul atinge temperatura setata, asigurand astfel o functionare sigura si eficienta.
 • Amplasare rapidă și sigură: Picioarele sunt reglabile pe inaltime, permitand utilizatorilor sa ajusteze friteuza la nivelul dorit si sa o stabilizeze pe suprafete inegale sau neregulate.Friteuza poate fi achizitionata impreuna cu un suport din otel inoxidabil, ceea ce permite utilizatorilor sa o amplaseze in locul dorit si sa o miste cu usurinta in functie de nevoi.

În concluzie, Friteuza electrica 12+12 l, Ideal Inox, Linia 700 este o alegere excelentă pentru cei care doresc o friteuză eficientă energetic și ușor de utilizat, cu capacități mari și performanțe excelente.

 Friteuza profesionala electrică, Ideal Inox, din Linia 700, cu o capacitate de alimentare de 12+ 12 l este disponibil si pe site-ul de achizitii publice e-licitatie.ro / SEAP.