- 17%

 Gratar profesional cu suprafata striata, Ideal Inox, GPL, Linia 700

00063207
00063207

Gratar cu placa striata de 12 mm, de banc, constructie inox, valva de siguranta si termocupla, arzator cu flacara pilot, aprindere piezo electrica, finisaje scotch-brite, colturi rotunjite, protectie stropi, sertar de colectare a grasimii detasabil, picioare reglabile pe inaltime. Se va utiliza cu un regulator de presiune cu cap fix (ceas butelie).

Model: CLR.4070-IZG-TY-GPL
        00063207
Dimensiuni mm (Lxlxh): 400x700x300  
Greutate Kg: 35 
Gross m3: 0.18 
Power kW: 7

Consum Kg/h: 0.73
Presiune mbar: 30 mbar

Alimentare:  GPL

BarCode
Brand 1:
Turhan Celik
Gross Kg:
35
Putere kW:
7
Dimensiuni mm:
400x700x300
Alimentare:
GPL
733.00  + TVA
645.00  + TVA
612.00 
Discount: 121.00  (17%)
+
Precomandă Adaugă la Favorite

Descriere

Descoperă grătarul profesional cu suprafață striată din gama Linia 700, oferit de Ideal Inox! Acest echipament de înaltă calitate este proiectat pentru a satisface nevoile bucătăriilor profesionale din industria HoReCa, aducându-ți performanță și versatilitate în prepararea mancărurilor delicioase.

Grătarul profesional cu placa striată de 12 mm oferă avantaje notabile pentru a obține rezultate deosebite în bucătăria ta.

  • Suprafața striată ajută la crearea acelor linii atrăgătoare pe preparate, adăugându-le un aspect estetic și o textură delicioasă
  • Construcția solidă din inox conferă grătarului rezistență și durabilitate pe termen lung. Acest material este cunoscut pentru proprietățile sale igienice și rezistența la coroziune, asigurând o curățare ușoară și menținând aspectul impecabil al echipamentului.
  • Grătarul este echipat cu o valvă de siguranță și termocuplă, asigurând utilizarea în condiții de siguranță. Arzătorul cu flacără pilot și aprinderea piezo electrică asigură o funcționare simplă și eficientă, fără complicații.
  • Finisajele scotch-brite și colțurile rotunjite nu numai că oferă un aspect estetic plăcut, dar și facilitează curățarea și întreținerea grătarului.
  • Protecția împotriva stropilor păstrează mediul de lucru curat și sigur.
  • De asemenea, grătarul este dotat cu un sertar detasabil de colectare a grăsimii, asigurând o curățare și o igienizare simplă și rapidă.
  • Picioarele reglabile pe înălțime permit ajustarea în funcție de nevoile tale și asigură stabilitatea echipamentului în bucătărie.

Grătarul profesional cu suprafață striată este un instrument esențial pentru bucătarii profesioniști și afacerile din industria HoReCa. Indiferent dacă operezi un restaurant, o cantină sau un fast-food, acest echipament îți va permite să pregătești preparate delicioase și să creezi linii atrăgătoare.

Investește în echipamente HoReCa de înaltă calitate și bucură-te de performanță și succes în bucătărie!

Îți recomandăm și: